10 ting du ikke visste om meg!

For øyeblikket ligger jeg i senga, og har helt mistet tellingen på hvor mange episoder av Friends jeg har sett i dag. Jeg fjernet nemlig de to siste visdomstennene mine i går, og den ene måtte de dele i fire biter siden de ikke fikk den ut, så jeg føler meg ganske herjet med i dag. Siden ansiktet mitt er litt hovent i dag, og ikke akkurat er så bildevennlig, tenkte jeg å heller dele 10 fakta om meg så dere kan bli bedre kjent med meg! 

1. Jeg er 22 år gammel.

2. Jeg studerer Økonomi og ledelse(Siviløkonomstudiet) på Handelshøyskolen BI, og er nettopp ferdig med mitt tredje år. Planen videre er å ta en master med major i Markedsføring.

3. Jeg spilte piano i ca. 7 år, før jeg rett og slett ikke klarte å prioritere tid til å øve lenger. Savner det virkelig, og har veldig lyst til å starte så smått igjen, selv om jeg har blitt skikkelig rusten på de fire årene jeg ikke har spilt.

4. De siste tre årene har jeg jobbet som medarbeider i et eventbyrå. En veldig morsom og variert jobb.

5. Jeg og kjæresten har vært sammen i fem år i september, og da vi feiret nyttårsaften i København i fjor, gikk han ned på kne da klokken slo 12, og gjorde meg til verdens lykkeligste jente. Tenker å ta med dere på litt av planleggingen mot bryllupet.

6. Jeg har en storesøster på 26 år og en storebror på 30 år.

7. Jeg og samboeren kjøpte vår første leilighet sammen i 2016, med et lite minus.... Den er ikke ferdig før sommeren 2019! Om et år kan vi E-N-D-E-L-I-G flytte inn i noe som er vårt eget. Akkurat nå bor vi begge hjemme hos faren min.

8. Jeg ELSKER å lage mat! Dere kan derfor forvente oppskrifter i ny og ned her på bloggen.

9. Jeg er IKKE en morgenperson. Synes virkelig synd på kjæresten min som må få meg opp hver morgen. Jeg legger meg alltid for sent, og hører ikke alltid vekkerklokken heller.

10. Jeg kommer aldri for sent. Kanskje litt merkelig med tanke på punktet over, men det er faktisk sant. De gangene det eventuelt skjer, er det som regel Ruter sin feil. Jeg kommer heller 10 minutter for tidlig enn 5 minutter for sent. Liker virkelig at folk skal måtte vente på meg.

Klem Anne

Liker

Kommentarer