10 ting jeg gleder meg til i desember

1. Dra på julemarked. Et punkt som alltid står på listen i desember er julemarked. Jeg elsker stemningen på julemarkedet i Spikersuppa, og jeg gleder meg veldig til å ta en tur igjen. Tenker å prøve å få med meg kjæresten i løpet av uken.

​2. Julebord. Vi hadde julebord med jobben på fredag, og det var utrolig gøy. Jeg skal også på et mini-julebord med søsteren min, kusinen min og en venninne til helgen i tillegg til at jeg og kjæresten skal ut og spise siste helgen i desember.

3. Bli ferdig med eksamen. Jeg har én eksamen og én innlevering igjen dette semesteret, før jeg får juleferie 19.desember. Tenk at dette er mitt nest siste semester før jeg er ferdig med masteren! Tiden går så utrolig fort. Gleder meg veldig til å få ferie nå, selv om jeg må jobbe litt med masteroppgaven i julen.

4. Se på julefilmer. Jeg elsker virkelig julefilmer, og jeg har allerede sett to; "Holiday in the wild" og "Last christmas". Tenker jeg sparer de store favorittene litt til. Tenker å dele et innlegg senere med mine favoritter.

5. Pynte juletre. Vi har ingen tradisjon på når vi pleier å pynte juletre, så jeg er litt usikker på når det blir. Tenker kanskje å pynte i løpet av uken, siden det er så koselig å ha juletre lenge. I år skal jeg pynte både her hjemme i leiligheten, men også hjemme hos pappa.

6. Spise julemat. Ribbe med sprø svor, julepølse, medisterkake, poteter og brun saus. Ååå som jeg gleder meg til julemat, selv om man blir altfor fort lei av det. Hva pleier dere å spise på julaften?

7. Pakke inn julegaver. Jeg er faktisk ferdig med julegavene for i år (tror jeg), så nå gjenstår bare å pakke de inn. Mangler også et fint bånd til å pakke inn med. Jeg synes det er utrolig hyggelig å sette på julemusikk og pakke inn julegaver.

8. Adventskalender. Som jeg viste dere i går, så har jeg og kjæresten adventskalender i år også. Vi får gave annenhver dag, og så har vi i tillegg en kinder-kalender så man får sjokolade den dagen man ikke får gave. En veldig hyggelig tradisjon.

9. Bake julekaker. Selv om desember er litt hektisk med eksamen og innlevering, må jeg prøve å få tid til å bake litt julekaker også. Havreflarn, kokosmakroner, brune pinner og hjemmelagde fløtekarameller er noen av mine favoritter.

10. Julaften. Sist, men ikke minst gleder jeg meg til julaften. Spise godteri fra julestrømpen foran tv-en mens man ser på Disney, grøt med mandel til lunsj og julemiddag med alt som er godt før vi pakker opp gaver.

Liker

Kommentarer