10 ting jeg gleder meg til i desember

Desember er en av mine favorittmåneder, og selv om det også betyr eksamensperiode, er det så mange høydepunkter. Listen over ting jeg skal i desember er ikke så veldig lang, siden dagene går med til å lese, så jeg merker at jeg gleder meg til jeg er ferdig med å studere. Da skal det bakes julekaker til den store gullmedaljen, dra på julekonserter og invitere til julemiddager. Nedenfor finner dere 10 ting jeg gleder meg til i desember.

1. Dra på julemarked. Jeg har allerede vært en rask tur i Spikersuppa sammen med kjæresten, men jeg merket at jeg klarte ikke å nyte det helt siden jeg er så stresset over eksamen. Heldigvis har de åpent frem til 30.desember, så jeg har store planer om å dra med meg han én gang til når jeg endelig er ferdig.

2. Se Nøtteknekkeren i Operaen. Allerede på fredag skal jeg i Operaen for å se Nøtteknekkeren sammen med pappa og kjæresten min. Tror det blir tredje gang jeg ser den nå, og jeg gleder meg til å få litt julestemning. Var sammen med mamma på en miniforestilling av Nøtteknekkeren på lørdag, med fortelling og musikk, og det var en perfekt oppladning til fredag.

3. Bli ferdig med eksamen. Jeg har siste eksamen 18.desember, og en innlevering 20.desember, men vi skal prøve å bli ferdig med innleveringen før eksamen, slik at vi har juleferie når vi forlater Hasle tennishall den 18. Det skal bli så deilig! Tenk at jeg snart er ferdig med første semester på master! Det har gått utrolig fort, og jeg merker at det skal bli veldig godt med litt ferie nå(selv om jeg skal jobbe litt).

4. Pynte juletre. Jeg er litt usikker på når vi skal pynte tre, siden vi egentlig ikke har noen klar tradisjon. Vi pleier som regel å ta det en dag det passer for alle sammen, og det pleier som regel å være et par uker før julaften. Vi pleier å gå ned til bensinstasjonen hvor de selger juletrær og finner det perfekte treet. Jeg liker store, fyldige Disney-lignende trær, mens pappa liker de mer smale. Edelgran blir det hvert år uansett, og vi går fornøyde hjem med treet.

5. Julemat. Ååå som jeg gleder meg til julemat nå. Ribbe med sprø svor, julepølse, medisterkake, poteter og brun julesaus. Jeg tror ikke jeg kommer til å bake noen julekaker i år, siden jeg har altfor mye å gjøre fra før, men vi får se. Ellers gleder jeg meg til å kose meg med julestrømpa mi på morgenen på julaften.

6. Se på julefilmer. Jeg har allerede sett én julefilm så langt i år, men flere skal det bli. Jeg har en del favoritter som jeg må se hvert år. Tenkte å dele mine favoritter med dere senere.

7. Julaften. Jeg elsker julaften, og blir som et lite barn igjen. Starte morgenen med julestrømpe og disneyfilmer på tv. Spise risengrynsgrøt med mandel i til lunsj. Pynte seg før deilig julemat. Multekrem til dessert og pakker under treet.

8. Pakke inn julegaver. Jeg er snart ferdig med å handle inn julegaver for i år, så nå gjenstår det bare å kjøpe inn litt innpakningspapir og bånd, og pakke de inn.

9. Nyttårsaften. I år har vi faktisk ikke noen planer ennå på nyttårsaften, men vi vurderer å ha noe her hjemme. Uansett hva vi finner på, så er det koselig å se på fyrverkeri og starte et nytt år.

10. Kjøpe en gave på Sandvika storsenter. Denne vet jeg faktisk ikke om jeg rekker, men jeg har veldig lyst til å få det til. Uansett så tenkte jeg kunne tipse dere om det. Sandvika storsenter samarbeider med Frelsesarmeen og Stiftelsen Sykehusbarn og samler inn gaver. Man finner et gaveønske på juletreet, kjøper gaven og leverer den til Kundeservice. De tar i mot gaver frem til 23 desember.

Se HER for mer informasjon

Hva gleder du deg til i desember?

Liker

Kommentarer