10 ting jeg gleder meg til i september

1. Prøve brudekjoler

En av tingene jeg gleder meg aller mest til denne måneden skjer allerede neste uke. Da skal jeg nemlig prøve brudekjoler! Jeg hadde egentlig bestilt to prøvetimer i mars, men de ble begge avlyst pga corona. Det blir veldig spennende å se hva jeg liker, og om jeg finner drømmekjolen. Nå er det jo faktisk bare 10 måneder igjen!

2. Blogge mer

Nå som jeg har litt mer tid til overs er jeg veldig motivert til å blogge mer. Hjelper også veldig på motivasjonen at Nouw har en challenge denne måneden om å blogge 15 ganger. Håper jeg klarer det.

3. Anniversary

Den 14.september har jeg og kjæresten vært sammen i 7 år og det må selvfølgelig feires! Planen er å ta duo massasje og spise på en av våre favorittrestauranter lørdagen før.

4. Familiekos

Denne måneden har jeg også en del familiekos på planen. Niesen min fyller ett år snart og vi skal ha forsinket babyshower for kusinen min.

5. Høstmote

En av de tingene jeg liker best med høsten er definitivt høstmoten. Strikk, boots og ullkåper er blant mine favoritter.

6. Lage viltgryte

En annen høstfavoritt er hjemmelaget viltgryte med potetmos. Dette lager vi hver høst, og det er så godt!

7. Finne tilbake til gode treningsrutiner

Jeg var på Sats en liten tur i går, og det var så deilig å være tilbake på trening. Planen er å komme meg på trening 3 ganger i uken fremover. Jeg må prøve å finne noen gruppetimer jeg kan dra på. Noen tips?

8. Mer tid til venner

De siste månedene har gått med til masteroppgaven og jobbing, og jeg har ikke hatt så mye tid til venner. Derfor er dette punktet høyt på listen denne måneden.

9. Rydde i klesskapet

Nå som det er høst er det igjen på tide å rydde i klesskapet. Pakke vekk sommergarderoben og finne frem varmere plagg igjen.

10. Fortsette med bryllupsplanlegging

Vi har kommet ganske langt med planleggingen, men det er selvfølgelig en del som gjenstår fortsatt. Tenkte kanskje å lage et eget innlegg om hva vi har ordnet så langt.

Liker

Kommentarer