10 ting jeg ser frem til i 2019

Nytt år - Nye muligheter. Jeg er ikke så veldig fan av å lage nyttårsforsetter, rett og slett siden jeg helt glemmer de i løpet av året. Derfor tenkte jeg å heller dele hva jeg gleder meg til og hvilke forventninger jeg har til det nye året. Jeg har på følelsen av at 2019 kommer til å bli et veldig bra år.

🏠 Ny leilighet. 2019 er året leiligheten vår endelig blir ferdig. Vi vet ikke så mye om når ennå, men de har sagt at den skal være ferdig mellom juni og september. Vi kjøpte jo høsten 2016, og det har alltid virket litt fjernt at den skal bli ferdig, siden det har vært så lenge til. Men nå nærmer det seg endelig! Gleder meg sånn til å flytte ut sammen med kjæresten.

🏝Reise. Jeg har kjempelyst til å reise masse i 2019. Får se hvor mye tid vi har og ikke minst penger på grunn av leiligheten, men satser på at vi får til noen turer. Holder på å planlegge en tur med pappa til sommeren, og jeg har veldig lyst til å arrangere en liten blåtur for kjæresten når han er ferdig med bacheloren sin.

🏞 Gå Prekestolen. Jeg og kjæresten har snakket om at vi har veldig lyst til å gå Prekestolen til sommeren. På tide å reise litt mer innenfor Norge og oppleve mer av den flotte naturen vi har.

💍 Planlegge bryllup. Vi har vært forlovet i ett år nå, så nå er det virkelig på tide å begynne å planlegge litt. Vi har allerede kontaktet en bryllupsplanlegger som virker veldig flink, så jeg håper vi kanskje klarer å finne stedet vi ønsker å gifte oss og sette dato, slik at vi kan begynne å planlegge mer. Vi har heldigvis vært ganske flinke til å spare allerede i 2018, så vi er godt i gang selv om vi ikke har planlagt noe konkret ennå.

💪🏼 Få bedre treningsrutiner. 2018 var et år med ganske mange endringer siden jeg startet i ny jobb og ble masterstudent. Begge deler tok mye tid og energi, og treningen uteble. Derfor har jeg veldig lyst til å bli flinkere til å komme meg på trening, og også spise sunnere.

🎓 At Endre blir ferdig med studiene. Jeg gleder meg veldig til at kjæresten blir ferdig med bachelor. Jeg håper og tror at det kommer til å bli litt lettere å finne på koselige ting i hverdagen når det bare er én av oss som studerer og har eksamensperiode.

🗝 Innrede leiligheten. Det klør i fingrene etter å starte å innrede og dekorere leiligheten. Gjøre den til vårt hjem. Gleder meg ikke like mye til å se pengene fly ut av kontoen da. Hehe

📝 Jobbe mer med bloggen. Etter en lang pause i høst, fant jeg ut hvor mye jeg faktisk liker å blogge. Jeg har egentlig ikke noe klart mål akkurat nå for bloggen(kanskje jeg burde få meg det?), og gjør det mest for egen glede. Hadde selvfølgelig vært gøy å klatre høyere opp på bloggtopplisten her på nouw da.

🍽 Prøve ut nye oppskrifter og utfordre meg selv mer. Jeg elsker å lage mat, men i en travel hverdag blir det ofte til at man lager de samme oppskriftene om igjen. Satser på at jeg finner masse nye retter jeg kan prøve ut. Jeg er veldig motivert for å spise litt sunnere i 2019(det er kanskje alle andre også), og jeg er ganske så lei av alt som heter sjokolade og annet snop for øyeblikket. Får se hvor lenge det varer.

Teste ut mine nye felleski. Jeg fikk nye felleski til jul, og jeg gleder meg masse til å teste dem ut. Satser på at jeg får testet dem ut når vi skal til Hemsedal med klassen. Håper å få brukt de en del i vinter, siden langrenn er den perfekte treningen. Bruker hele kroppen samtidig som man er ute.

Hva gleder du deg til i 2019?

Liker

Kommentarer