10 ting jeg ser frem til i september

1. september og første høstmåneden. Nå er sommeren offisielt over, og livet er tilbake til rutiner med jobb og studier. September er egentlig en av mine favorittmåneder. Delvis fordi det fortsatt er ganske rolig på studiet, så man ikke må sitte og lese hele dagen lang. Delvis fordi det fortsatt er lyst ute og det er dager med litt varmere temperatur og sol. I tillegg er det mye som skjer i september. Det er ganske mye jeg gleder meg til denne måneden, så jeg tenkte å dele 10 ting jeg ser frem til denne måneden.

1. Berlin

Det ene valgfaget mitt inkluderer en tre dagers tur til Berlin. Jeg har aldri vært i Berlin før, så det blir spennende å oppleve en ny by. Vi har ganske fullpakket program de dagene vi er der, men jeg tror det blir veldig spennende også. Det som kanskje blir aller mest spennende er om jeg klarer å pakke i bare en håndbagasje, og hvordan Airbnb-rommet som vi har leid er.

2. Brunsj på Miss Sophie

En av våre beste venner bor i London, så jeg har faktisk ikke sett han siden desember! Sist han var i Oslo var det helt kaos med flytting, så vi rakk aldri å møtes. Nå kommer han endelig en tur, så vi har planlagt brunsj på Miss Sophie. Alltid en sikker vinner!

3. Ordne mer i leiligheten

På planen står også å ordne litt mer i leiligheten. Vi må blant annet få på plass gardiner i stuen før det er overtakelse på blokken overfor. Vi må også en tur på Ikea og noen andre butikker for å handle noen småting. Nattbordslamper må vi også få skaffet oss, sånn at det er litt bedre lys på soverommet. Sist, men ikke minst må jeg få hentet høst- og vinterklærne mine som fortsatt er hos pappa.

4. Høstmote

Selv om jeg elsker sommer, er det noe eget med høstmote. Jeg gleder meg faktisk til å kle meg i høstklær igjen, og det er også utrolig mye fint i butikkene nå. Tenker å lage et innlegg senere i uken med det jeg ønsker meg av høstklær.

5. Teste ut nye oppskrifter

En av tingene jeg ser frem til er faktisk å lage viltgryte igjen. Det er så utrolig godt, og hører med til høsten. I tillegg blir jeg alltid mer inspirert til å prøve ut nye oppskrifter når skolen har startet igjen, så jeg har veldig lyst til å teste ut noen nye oppskrifter. Tenker selvfølgelig å dele oppskrift med dere hvis det blir vellykket.

6. Feire 6 år med verdens beste kjæreste

Den 14.september har jeg og kjæresten vært sammen i 6 år. Det er helt utrolig hvor fort tiden går! Siden det er en lørdag skal vi ut og feire litt med god mat og drinker.

7. Kick-off med jobben

I løpet av september skal jeg også på kick-off med avdelingen min på jobb. Først en faglig del, før vi skal gjøre noe gøy og til slutt spise. Hva vi skal er visstnok en overraskelse, men jeg er sikker på at det blir gøy.

8. Trene

I august fant jeg endelig veien tilbake til treningssenteret. Treningssenteret ligger nå 15 min å gå unna der vi bor, så nå er det mye enklere å komme seg på trening. Har fått testet litt ulike gruppetimer, og satser på at motivasjonen fortsetter.

9. Lene Kongsvik på Latter

Jeg og Endre har også bestilt billetter til Lene Kongsvik på Latter. Vi har jo sett alle seriene hennes, og vi ler like mye hver gang. Gleder meg til å se henne live. Kommer sikkert til å gå ut og spise først, så gleder meg veldig.

10. Nyte deilige høstdager

Selv om det er en del å gjøre med både jobb og studier, så skal jeg prøve å være flink til å ta pauser og gjøre noe hyggelig. Gå en tur i Frognerparken, ta en tur på café eller bare slappe av hjemme med en kopp te og en film.

Ha en kjempefin søndag kveld!

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Altså eg visste ikkje om Miss Sophie før no!! Sjukt kor masse digg dei har der – det MÅ testes ut 😃
nouw.com/susannem
Annedahl
Annedahl,
Ja, de har utrolig mye godt! Det perfekte brunsj-stedet 😊
nouw.com/annedahl