10 ting jeg ser jeg frem til i sommer

Beklager for sen oppdatering fra meg i dag. Jeg sov lenge i dag, og rett før jeg skulle hoppe i dusjen ringte telefonen. Jeg var nemlig på jobbintervju på tirsdag før jeg dro til tannlegen, og vet dere hva? Jobben ble min! Jeg starter 18.juni, og skal først og fremst jobbe i sommer, men det blir nok litt jobbing utover høsten også. Det blir litt mindre ferie i år enn jeg pleier å ha, men jeg er sikker på at sommeren kommer til å bli fantastisk uansett. Jeg har derfor skrevet ned 10 ting som jeg ser frem til i sommer. 

Kreta. I slutten av juli reiser jeg og kjæresten til Kreta, og blir borte en uke. Gleder meg sånn til en hel uke med avslapping, sol, sand mellom tærne, bade og bare være sammen med min kjære.

Jobbe. I dag fikk jeg vite at jeg fikk jobben som jeg var på intervju til på tirsdag før tannlegen. Jeg kommer nok til å jobbe en del i sommer, men jeg tror at det kommer til å bli kjempebra.

Molde. Like etter Kreta reiser jeg og mamma til Molde for å besøke onkelen min og kona hans som bor der. Blir koselig å ha fire hele dager sammen.

Spise masse is. Dette hører jo sommeren med, så jeg har store planer om å spise masse masse is!

Ålesund. Jeg og kjæresten skal mest sannsynlig en tur til Ålesund for å besøke faren hans. Vi har snakket om å kanskje ta en tur til Geiranger, siden jeg ikke har vært der før, men vi får se hva vi rekker. Kanskje det blir en fjelltur også.

Finne på ting med venner. Nå som eksamensperioden endelig er over, kan jeg endelig være sosial igjen uten å ha dårlig samvittighet for at jeg burde ha lest. Er flere av vennene mine som kommer hjem til Oslo i sommer, så det skal bli koselig å være med de igjen + vennene som jeg ikke har sett så mye i det siste selv om de bor like ved.

Lese bøker. Jeg elsker å lese bøker, men som student er det egentlig bare i sommerferien jeg føler at jeg har tid til å lese. Jeg har allerede begynt på "Fremdeles meg" på nytt siden jeg ikke husket noe av de 120 sidene jeg hadde lest da jeg kjøpte den. Må også ta en tur innom en bokhandel og kjøpe noen flere bøker, som kan bli med til Kreta.

Leie SUP. Jeg har nettopp funnet ut at man kan låne SUP(stand up paddle) på Aker brygge for 100 kr for en hel time. Planen er derfor å ta med kjæresten, og gjerne noen venner for å padle litt.

Få en god treningsrutine. Så fort såret etter visdomstennene har grodd skal jeg sette i gang med treningen igjen. I eksamensperioden har jeg vært altfor dårlig til å trene, selv om jeg har vært flink til å gå litt turer for å få beveget meg litt.

Teste ut nye retter. Jeg elsker som sagt å lage mat, så i sommer har jeg lyst til å kokkelere litt på kjøkkenet. Har allerede avtalt med en venninne at vi skal prøve oss på makroner i løpet av sommeren.

Hva gleder du deg til i sommer?

Liker

Kommentarer