10 ting jeg vil gjøre i mai

Jeg kan ikke tro at første uke av mai allerede har passert. Tiden går så fort, og det stresser meg litt at jeg bare har en måned igjen på å fullføre fire eksamener og to innleveringer. Heldigvis har jeg mye å se frem til når eksamensperioden er over. Innflytting i ny leilighet, tur til Italia, planlegge bryllup og mye mer. Derfor er det bare å bite tennene sammen og holde ut til 7.juni. Selv om dagene mine kommer til å bestå av hovedsakelig skole fremover, skal jeg prøve å få tid til litt kos også. Her er 10 ting jeg har lyst til å gjøre i mai.

1. Befaring!

Dette skjer allerede i morgen. Endelig er det tid for å se på leiligheten vår. Nå er det jo bare en liten måned igjen til vi overtar. Jeg er veldig spent på hvordan det ser ut, og om de har gjort alt riktig med tanke på tilvalgene. Man vet jo aldri...

2. Feire 17.mai

Nasjonaldagen skal selvfølgelig feires, og foreløpig er min eneste plan å spise frokost med klassen. Skal kanskje møte en venninne senere på kvelden, men har ikke avtalt noe konkret ennå. Minner meg på at jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg.

3. Dra til Botanisk hage

Vi hadde egentlig tenkt til å ta en tur til Botanisk hage i helgen som var, men vi rakk det rett og slett ikke. Håper vi får dratt mens de rosa trærne fortsatt blomstrer. Husker ikke hva de heter akkurat nå, men det er de på bildene under.

4. Bestille resten av sommerferien

Vi har allerede bestilt 9 dager i Italia sammen med pappa, men vi har også planlagt to turer til. Først en tur med bare meg og Endre til Stavanger. Ingen av oss har vært der før, så vi tenkte å kombinere det med å gå Preikestolen. I slutten av juli har vi avtalt å se på to lokaler til bryllupet, så da reiser vi til Gøteborg en helg. Jeg håper virkelig at vi liker en av de så godt av vi endelig kan sette dato for bryllupet og bestille.

5. Ha årets første rekekveld

Noe av det beste jeg vet å spise på våren og sommeren er reker. Derfor har jeg veldig lyst til å få til en kveld hvor vi spiser reker med loff, majones og alt som hører med.

6. Rydde i garderoben

Nå er det virkelig på tide å rydde litt i klesskapet. Legge vekk de varmeste vinterklærne og finne frem sommerklærne igjen. Se over hva som ikke passer og hva som ikke er brukt på en stund og legge det i nærmeste Fretex-container. Tenker det er smart å gjøre dette før vi flytter.

7. Planlegge innflytting og interiør

Selv om vi har en del til leiligheten allerede, er det fortsatt mye som må kjøpes inn. Derfor må vi prøve å planlegge litt hvordan vi har lyst til å ha det. Jeg har blant annet veldig lyst til å male veggen bak tv-en i fargen "Minty Breeze", så får se om jeg får med kjæresten på det. Har dere noen andre forslag til en fin farge til kontratstvegg?

8. Spare penger

Lettere sagt enn gjort, men jeg må virkelig prøve å spare litt penger denne måneden med tanke på at vi flytter snart. Har heldigvis spart opp ganske mye allerede, men alltid godt å ha litt ekstra. I tillegg har vi en del ting allerede til leiligheten.

9. Se ferdig Game of Thrones

Jeg kan ikke tro at det bare er to episoder igjen av GoT! Vi så faktisk dagens episode klokken 05 i dag tidlig, siden min kjære skulle tidlig avgårde. Klarer nesten ikke å vente!

10. Kick ass på eksamen!

Og sist men ikke minst, lese masse til eksamen! Kanskje ikke det jeg har mest lyst til når det er så fint ute, men jeg har veldig lyst til å gjøre det bra på eksamenene dette semesteret, så da er det bare å stå på!

Hva er deres planer for mai?

Liker

Kommentarer

emmanordhus
emmanordhus,
Mai er så skjønt. Blomstringen, lydene og luktene. Så harmonisk og fargerikt! Denne måneden vil jeg bruke tid i naturen, spasere langs strender, se sola gå ned og være tilstede.

Jeg kjøpte et stort sjømat-fat på et lokalmarket i Spania, for et par år siden. Derimot ligger det ubrukt i skapet, som er så altfor synd. Nå ble jeg derimot inspirert til å arrangere rekeselskap! Så kanskje får jeg flotte på meg det også.

Ønsker deg en givende helg 🌷
nouw.com/emmanordhus
Annedahl
Annedahl,
Har visst helt glemt å godkjenne og svare på kommentaren din 😮 Stemmer for at du arrangerer rekeselskap hvis du ikke har gjort det allerede så du får brukt sjømat-fatet ditt 😊 Vi hadde rekemiddag i går her hjemme, og det var helt nydelig. Prøvde også litt nytt tilbehør som chili-aioli(kjøpte på Rema 1000), jordbær, avokado og koriander i tillegg til majones og loff 😊 Var veldig godt, selv om det kanskje tok litt av rekesmaken 😋
nouw.com/annedahl