10 ting jeg vil gjøre i september

1. Feire 5-årsdagen med kjæresten. Den 14.september har jeg og kjæresten vært sammen i hele 5 år! Dette skal selvfølgelig feires, og vi har allerede bestilt bord på en av våre favorittrestauranter. Vurderer også å dra et sted og spille minigolf. Har lyst til å finne en liten overraskelse, men har virkelig ingen anelse om hva det skulle vært. Har dere noen forslag kanskje?

2. Rydde i klesskapet. I løpet av denne måneden tenker jeg å pakke vekk sommerklærne og ta frem de strikkegenserne igjen. Kanskje jeg finner noe jeg kan legge ut på Tide også.

3. Ta med kjæresten på skogstur. I løpet av september har jeg veldig lyst til å ta med Endre på en tur i skogen. Gjerne avslutte med en kake og kakao på Frognerseteren.

4. Lage deilig høstmat. Jeg gleder meg masse til å kokkelere litt på kjøkkenet, og det er jo så mye godt man kan lage med høstens råvarer. Har hatt lyst til å lage viltgryte med hjemmelaget potetmos i flere uker nå, så det er en av rettene som står på planen.

5. Jobbe hardt med skole. Dette semesteret er veldig tøft, så derfor er det viktig at jeg jobber jevnt med skolearbeid. Jeg må også fortsette å bevege meg utenfor min egen komfortsone når det gjelder å delta i forelesningene, siden det er en del av sluttkarakteren.

6. Prøve å få mer tid til trening. Med en travel hverdag er det ikke alltid like lett å prioritere tid til trening. I tiden fremover må jeg prøve å trene litt oftere, og jeg tenker at første steg er å ta frem treningsmatten og strikkene og trene litt hjemme.

7. Nyte koselige høstkvelder. Fyre i peisen, lage en kopp kakao og rett og slett bare slappe av

8. Oppdatere høstgarderoben. Jeg har veldig lyst til å finne noen nye skatter til høstgarderoben. Kanskje jeg til og med finner noe fint på Tise.

9. Ansiktsbehandling og frisørtime. ​Selv med en hektisk hverdag har jeg veldig lyst til å få tid til litt egenpleie denne måneden. Jeg har et gavekort på ansiktsbehandling som går ut i november, så jeg tenkte å få brukt det nå snart. Ellers har jeg veldig lyst til å ta en tur til frisøren. Har faktisk ikke vært der siden februar! 

10. Sende ut mails til bryllupsplanleggere. Vi har allerede sendt ut mail til tre bryllupsplanleggere. Vi har foreløpig kun fått svar fra én av dem, og jeg tenker at de to andre er uaktuelle foreløpig siden de ikke har svart på en hel måned! Derfor tenkte jeg å få med meg kjæresten en kveld på å sende flere mails.

Hva er dine planer for september?

Liker

Kommentarer