10 tips til hva man kan gjøre på Valentine's day

På torsdag er det Valentine's day, og i den anledning tenkte jeg å tipse dere om 10 ting man kan gjøre på kjærlighetens dag. Vi har valgt å utsette feiringen til lørdag, siden vi begge jobber tidlig på fredag. Man trenger absolutt ikke å gjøre så mye ut av dagen, eller kjøpe dyre gaver til hverandre. Det viktigste er jo å tilbringe tid sammen!

1. Bestille bord på favorittrestauranten.

Jeg og Endre har allerede bestilt bord på favorittrestauranten vår, Dinner. Vi har faktisk spist middag der for å feire Valentine's hvert år siden vi ble sammen i 2013, og det var også der vi hadde vår aller første ordentlige date. En veldig hyggelig tradisjon! Under er noen bilder fra Valentine's day i fjor. Gleder meg til å spise Crispy duck igjen.

2. Gå på kino

Det er ikke så ofte jeg og kjæresten er på kino sammen, rett og slett fordi vi sjelden finner en film begge vil se. Men hvis man finner en film som begge har lyst til å se, er det veldig koselig. Kjøpe popcorn og synke ned i de gode kinostolene. Kan forresten anbefale VIP-stolene som de har på Odeon kino på Storo, hvis du vil unne deg og din kjære noe ekstra. Der får man både setevarme, brede seter og fotstøtte. Ikke noe jeg vanligvis bestiller, men var de eneste plassene som var ledige da vi skulle se "A star is born" i høst.

3. Dra på spa

Til bursdagen fikk kjæresten min et gavekort på The well av meg. Vi tenker å dra i slutten av februar og ta en avslappende dag med bading, badstue og massasje. Perfekt å gjøre på Valentine's day hvis man er ute etter en rolig aktivitet hvor man får tid til hverandre.

4. Gå en skitur

Å fylle sekken med godt og legge ut på en liten skitur er en kjempekoselig ting man kan gjøre. Man trenger ikke å gå verken langt eller fort, men det er utrolig deilig å bevege litt på kroppen samtidig som man er ute i naturen.

5. Lag noe godt til middag

Man trenger ikke å dra på restaurant for å spise noe godt på Valentine's day. Hva med å lage en ekstra god middag hjemme sammen, tenne stearinlys og dele en flaske vin. Merker jeg gleder meg veldig til at leiligheten vår blir ferdig nå.

6. Lei kjelke i korketrekkeren

Selv om vi bor ganske nærme, er det flere år siden sist vi var i korketrekkeren. Det er jo veldig morsomt å leie en kjelke og ta så mange turer man orker før man er iskald. Kanskje avslutte med en bolle og kakao på Frognerseteren. Dette skal jeg definitivt gjøre i løpet av vinteren.

7. Skriv et kort

Det enkleste punktet på listen, men også et av de hyggeligste. Det koster heller ikke så veldig mye. Jeg synes det er veldig hyggelig å både motta og gi kort med noen fine setninger. De pleier å ha veldig mange søte kort på f.eks Ark, så jeg skal definitivt ta en tur innom etter jobb og finne et fint kort.

8. Ha en spillkveld

Jeg og kjæresten er veldig glad i å spille brettspill. Veldig deilig å legge vekk alt som heter mobil og mac og fokusere på spillet. Jeg har null konkurranseinstinkt, men elsker uansett å spille. Kanskje jeg skal lage et innlegg om hvilke brettspill vi liker?

9. Gjør noe morsomt sammen

Dra på bowling, minigolf eller noe lignende som dere ikke pleier å gjøre. Vi var på Oslo Camping i går og spilte minigolf med et vennepar, og det var både veldig koselig og morsomt. På torsdag har de faktisk singelgolf hvor man får spille en runde gratis hvis man er der alene.

10. Frokost på sengen

​Jeg setter alltid stor pris på å få frokost på sengen av min kjære. Jeg pleier som regel å spise frokosten min på skolen eller jobb, så det å kunne ha en rolig morgen hvor man spiser frokost i sengen mens man ser på en serie eller bare snakker er gull verdt. Mine favoritter er omelett, bananpannekaker med ulik topping og varme rundstykker. 

Har dere noen planer på Valentine's day?

Liker

Kommentarer

fluffandberries
fluffandberries,
Mange gode tips!! 😊
nouw.com/fluffandberries
Annedahl
Annedahl,
Så koselig at du likte tipsene mine 😊
nouw.com/annedahl