10 travel destinations on my bucketlist

Hei dere

Er det flere enn meg som lengter etter å reise, nå som man stort sett holder seg hjemme? Akkurat nå skulle jeg og Endre egentlig vært i Praha på weekendtur. Det ble selvfølgelig ikke noe av, noe som er veldig kjipt. I stedet for å furte over at det ble avlyst, har jeg laget en liten bucketlist med ti steder jeg har lyst til å reise til. Kanskje dere har noen av de samme stedene på deres bucketlist?

Alle bildene er funnet på Pinterest

Maldivene er drømmedestinasjon nummer 1 og jeg drømmer om å reise dit på bryllupsreise. Bungalows over vannet, krystallklart vann, solnedgang og total avslapping. Dessverre er det ikke akkurat en billig destinasjon så her er det bare å spare hvis man skal få det til!

Selv om vi har vært på roadtrip i Italia to ganger har jeg utrolig nok ikke vært i Roma. Vi har faktisk sett på flybilletter og hotell flere ganger tidligere, men vi har alltid endt opp med andre destinasjoner. Det ser ut som det er utrolig mye fint å se i Roma, i tillegg til at italiensk mat er noe av det beste jeg vet. Absolutt en destinasjon som er høyt oppe på listen min.

Ah Australia. Når man ser bilder fra Australia er det nesten så man tror at det ikke er sant at et slikt fantastisk sted finnes. Jeg tror de to tingene som gjør at jeg har lyst til å reise til Australia er strendene og dyrene. Kan ikke tenke meg noen søtere dyr enn quokka som dere ser på bildet øverst til venstre (og selvfølgelig koalaer og kenguruer også). Endre var faktisk på ferie i Sydney da han var rundt 10 år, og jeg har bare hørt positive ting om den turen.

Neste punkt på listen er å dra på safari. Jeg var litt usikker på hvor i Afrika det er best å dra, men det virker som Kenya hvertfall er et bra sted å dra hvis man har lyst til å oppleve alle de nydelige dyrene. En eller annen gang i løpet av livet skal jeg definitivt dra på safari!

Da jeg gikk første året på BI drømte jeg om å dra på utveksling til Singapore fjerde semester. Det ble dessverre ikke noe av, av litt forskjellige grunner. Det virker som et utrolig kult sted, og drømmen må vel være å bo på Marina Bay Sands så man kan bade i evighetsbassenget på toppen.

Den neste destinasjonen er den eneste på denne listen som jeg allerede har besøkt. New York er virkelig en by jeg føler man aldri blir ferdig med. Jeg var i New York i påsken 2013, og selv om vi var der i en hel uke var det mye jeg ikke fikk sett. Det var ganske kaldt da vi var der, og jeg klarte å bli skikkelig forkjølet. Jeg orket derfor ikke så mye de siste dagene, og gikk glipp av Central park, Ground zero og Brooklyn bridge for å nevne noe. I tillegg var det en del som var stengt på grunn av orkanen Sandy. Derfor er et besøk til denne fantastiske byen noe jeg ønsker å få til så fort som mulig med Endre. Denne gangen har jeg lyst til å gjøre litt mer research på restauranter og koselige kaféer og ikke minst reise på våren eller tidlig høst når det forhåpentligvis ikke er så kaldt.

En destinasjon som har klatret oppover på listen de siste årene er Island. Jeg har virkelig lyst til å oppleve den spektakulære naturen som er der og ikke minst bade i blue lagoon. Har hørt at det er helt fantastisk der, selv om det både er dyrt og kaldt. Haha.

Jeg hadde egentlig tenkt til å overraske Endre med en tur til Barcelona i fjor da han var ferdig med studiene, men vi fikk overtakelse på leiligheten akkurat den uken jeg hadde tenkt til å bestille, og etter det var flybillettene mye dyrere. Jeg har derfor lagret masse tips til alt fra severdigheter til restauranter på macen som er klart til den dagen vi drar. Det virker som Barcelona har alt; strand, shopping, fine bygninger og spennende spisesteder.

Bali er enda en destinasjon med fine strender og solnedganger, og jeg har sett så mange fine bilder derfra. Virker som det perfekte stedet å dra når man trenger å slappe av.

Vi vurderte faktisk å dra til Santorini på vår første kjærestetur i 2014, men vi endte med å reise til Karpathos i stedet siden vi syntes Santorini ble litt for dyrt. Det ser helt magisk ut der med de fine hvite husene med blått tak, den nydelige utsikten og solnedgangene.

Hva er deres drømmedestinasjoner?

  • Travel

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så fine steder du drømmer om 😍 Jeg har veldig lyst å reise til Australia og Singapore
nouw.com/dks
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk for kommentar 😊 Morsomt at du drømmer om to av de samme stedene 😊
nouw.com/annedahl
eliserenee
eliserenee,
Maldivene, Australia og New York er blant annet på min bucketlist. Nærmeste vi får reist nå er til lokal butikken, haha 😊
nouw.com/eliserenee
Annedahl
Annedahl,
Morsomt at du har noen av de samme destinasjonene 😊 Veldig sant 😂Holder meg stort sett i nærheten av der jeg bor selv 😊
nouw.com/annedahl
FruLea
FruLea,
Så flotte steder å reise til🌸 Vi er mye på Kreta om sommeren, og tenkte å ta en dagstur over til Santorini neste gang vi skal til Kreta igjen☺️ Ellers har jeg lyst å dra til Alaska og oppleve naturen der en gang🌸
nouw.com/frulea
Annedahl
Annedahl,
Det er nydelig på Kreta også 😊 Var der sommeren 2018 og vi vurderte faktisk dagstur til Santorini, men vi ønsket å ha litt mer tid. Alaska høres også veldig fint ut 😊
nouw.com/annedahl
theresebraathen
theresebraathen,
Alle de stedene på listen din, vil jeg til også! 😊 Utrolig mye fine plasser du har valgt ut her! Savner selv veldig å reise, å håper at ting snart skal stablisere seg, så man kan planlegge litt mer enn hva man kan per dags dato ! 😊
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Så morsomt at du også vil til de samme stedene 😊 Ja, jeg håper også at man snart vet mer. Synes noe av det verste om dagen er usikkerheten 😟
nouw.com/annedahl