11 Autumn questions

Endelig lørdag! Denne uken var den første med forelesninger, og det er litt uvant å være tilbake. På master er all undervisning på engelsk, og i noen av fagene må vi delta i timene som en del av totalkarakteren. Jeg tror det kommer til å bli en hektisk høst med mye å gjøre, men jeg er også veldig fornøyd med at jeg valgte å gå rett på master. Som dere sikkert skjønner, kommer bloggen til å bli oppdatert når jeg har tid, så vi får se hvor ofte det blir. I dag tenkte jeg å svare på 11 spørsmål om høst, som jeg fant på Marthe Borge sin blogg. Jeg synes selv at det er morsomt å lese sånne innlegg, så jeg håper at dere også liker de.

1. Har du noen planer for høsten?

Jeg er litt redd for at denne høsten kommer til å gå veldig fort, og at mye av denne tiden kommer til å gå bort til studier og deltidsjobb. Det er mange som sier at det første semesteret på master er det verste, så jeg får jobbe jevnt fra starten. Selv om det blir mye lesing fremover, er det viktig å gjøre koselige ting også. 14. september har jeg og kjæresten vært sammen i hele 5 år, og det skal selvfølgelig feires(vi vet bare ikke helt hvordan ennå). Ellers har vi bestilt billetter til både Svanesjøen og Nøtteknekkeren i operaen før jul, som er noe jeg virkelig ser frem til. Resten av høsten tenker jeg å ta litt som det kommer.

2. Favorittmat om høsten?

Jeg er veldig glad i å spise suppe på høsten, og jeg gleder meg også til å lage viltgryte igjen. Det blir med andre ord litt kokkelering selv om jeg har mer enn nok å gjøre i høst. .

3. Hvordan og hvor skal du feire Halloween i år?

Det vet jeg ikke ennå. Jeg tenker at det enten blir halloweenfest med venner, eller slappe av hjemme med en film sammen med kjæresten. Bildene under er fra da jeg og kjæresten hadde halloweenfest her hjemme for et par år siden, og var utkledd som Supergirl og Clark Kent aka Superman.

4. Hvilke tvprogram ser du frem til å se i høst?

Jeg har ikke helt oversikt over hva som skal gå på tv i høst, men jeg tenker å få med meg Idol, Bloggerne og kanskje Skal vi danse.

5. Er det noe du gruer deg til i høst?

Først og fremst gruer jeg meg til at det blir mørkere og kaldere ute. I tillegg gruer jeg meg til alt skolearbeidet jeg må gjøre i høst.

6. Shopper du på Black Friday?

Jeg pleier som regel å shoppe litt på Black Friday, men det pleier som regel å være julegaver. I fjor satt jeg hjemme hos søsteren min og leste til eksamen da det var black friday, og da jeg tok pauser ordnet jeg julegaver. Veldig greit å kunne sitte i sofaen og shoppe julegaver. Pleier nok også å kjøpe et par ting til meg selv, men da er det som regel ting jeg har sett på lenge.

7. Har du noen hobbyer i høst?

Tror ikke jeg har noe tid til overs i høst, så hobbyen min får være matlaging. Jeg er opptatt av å spise god, hjemmelaget mat uansett hvor lite tid jeg har. Jeg har også lyst til å bake litt i høst.

8. Er det noe du craver spesielt på denne årstiden?

En stor kopp med kakao. Gjerne med krem på toppen. Og kanskje viltgryte. Jeg spurte kjæresten her om dagen om når det er innafor å lage den igjen. Føler liksom ikke at man kan lage viltgryte når det fortsatt er august.

9. Jul er fire måneder unna, har du noen planer for den?

Har ingen konkrete planer, men det blir vel en del juleselskaper med familien. Slappe av i koseklær mens man ser på julefilmer og spiser godteri fra julestrømper og julekaker.

10. Nevn 3 ting som gjør denne høsten ekstra bra:

1. At jeg har vært sammen med kjæresten i 5 år den 14.september

2. At jeg endelig skal se Svanesjøen i operaen. Helt siden jeg var liten har jeg drømt om å se Svanesjøen, og i november skjer det endelig! I tillegg skal vi på Nøtteknekkeren en måned senere.

3. Jeg er veldig fornøyd med den nye klassen min. Jeg ble veldig lettet første dagen i buddy week da jeg innså at jeg kommer til å trives med folkene de neste to årene. Har jo veldig mye å si når vi skal sitte lange dager på biblioteket og jobbe sammen på ulike gruppeprosjekter.

11. Hva liker du best med høstmoten?

Jeg elsker strikkegensere i alle varianter og farger, og jeg gleder meg sånn til å gå med favorittene igjen. I tillegg er jeg veldig glad i ullkåper, og jeg har lyst til å kjøpe en kåpe til i en mørkere farge enn den jeg har. Leter også etter noen fine skjørt som passer til høst og vinter, så skrik ut hvis dere vet om noen butikker som har det.

Gleder du deg til høsten?

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Jeg elsker høsten og vinteren og alt det den har å by på😉 Utrolig flotte spørsmål og svar😉
nouw.com/frulea
Annedahl
Annedahl,
Koselig å høre at du likte innlegget 😊
nouw.com/annedahl