2 serietips

Hei dere!

Er dere klare for påskeferie? Jeg er mer enn klar, selv om jeg både skal jobbe noen dager og må lese litt til eksamen. Det er ikke så lenge igjen før første eksamen, så selv om det er kjipt å lese i ferien, må det gjøres. I tillegg har jeg noen koselige planer med venner, så tror det blir en veldig bra påskeferie likevel. Vi har også planer om å se litt mer på lokaler til bryllupet. Vi sendte mail til åtte lokaler, og fikk svar veldig fort fra alle sammen. Vi har funnet to steder vi tenker å se nærmere på. Planen er å ta en tur til Sverige til sommeren for å besøke lokalene vi vurderer før vi bestemmer oss. Gleder meg til å ha lokale og dato på plass.

Uansett, dette innlegget skulle handle om serietips. Jeg har nemlig slukt to serier på netflix på bare noen dager, som jeg bare MÅ anbefale dere. Det er faktisk vanligvis ikke serier som jeg liker, siden de begge er ganske brutale, men de var utrolig spennende! Så hvis du trenger noe å se på i påsken, burde du sjekke ut disse to:

Quicksand - Störst av alt

Denne serien er faktisk Sverige sin første Netflix-original, og foregår i Stockholm. Første episode starter rett etter en skoleskyting på en privatskole. Politiet stormer inn i klasserommet og finner 18 år gamle Maja Norberg sittende blant døde klassekamerater. Først blir hun fraktet til sykehuset, men senere blir hun arrestert for drap og medvirkning til drap. Serien forteller historien i fragmenter fra Maja sine minner fra hun møter kjæresten Sebastian for første gang til skytingen, til avhør, vitneforklaringer og rettsaken.

Dirty John

Debra Newell, en velstående kvinne faller for drømmemannen, John Meehan. Til tross for familiens bekymringer gifter Debra seg med John etter kort tid. Livet hennes går fort i oppløsning når hun oppdager sannheten om mannen hun elsker og alle løgnene han har holdt skjult. Denne serien er basert på en sann historie.

Har dere noen serietips?

Liker

Kommentarer