6 år ❤️

Hei dere

Lenge siden sist! De to siste ukene har vært veldig hektiske med mye å gjøre, så det har vært lite tid til å blogge. Denne uken var jeg i Berlin fra tirsdag-fredag med valgfaget "Doing digital business". Det ble noen veldig travle dager hvor vi var på bedriftsbesøk og hadde forelesninger. Ble veldig lite tid til overs, så jeg har ikke så mye spennende å dele derfra. Kan se om jeg har noen bilder jeg kan vise dere senere. Heldigvis bittelitt roligere nå, så håper jeg får tid til å blogge litt fremover.

I går hadde jeg og kjæresten vært sammen i hele 6 år, og det måtte selvfølgelig feires. Endre vekket meg med frokost, og like etter dro vi opp til pappa for å låne bilen. Vi måtte nemlig ordne noen ting til leiligheten på IKEA og hente høst- og vinterklærne som fortsatt var hos pappa. Vi rakk akkurat hjem i tide til å fikse oss, før vi skulle ut og spise. Jeg hadde nemlig bestilt bord på Nodee Sky for en drink før vi hadde bord nede i hovedrestauranten. Alt i alt en veldig hyggelig kveld.

De har utrolig gode drinker på Nodee Sky. Jeg drakk Yuzu Sour og Endre drakk Mandarin Spritzer, og de var veldig gode begge to. I tillegg hadde de potetgull med trøffelolje, som smakte helt himmelsk.

Til middag hadde vi først edamamebønner og sushi til forrett. Så en vårrull hver, før vi spiste crispy duck til hovedrett som er vår store favoritt. Til dessert tok vi begge petit four, men jeg ser nå at jeg glemte å ta bilde. Utrolig god mat, og vi rullet nesten ut derfra.

Hadde egentlig planer om å ta noen fine antrekksbilder, men vi fikk litt dårlig tid i tillegg til at det blåste ganske mye. Ble derfor noen bilder i heisen på nei ned fra Nodee Sky. Jeg hadde hvertfall på meg:

Bukse: Bikbok

Topp: Bikbok

Blazer: H&M

Sko: Sam Edelman

Veske: Marc by Marc Jacobs

Ha en kjempefin søndag videre!

Liker

Kommentarer