8 ting jeg gleder meg til i april

Hei dere

Ble litt sent innlegg i dag, men jeg kom nettopp hjem. Har vært på jobb, før vi var på besøk hos storebroren min. Han har nemlig bursdag i dag, så det ble en liten feiring med pølser og ostekake. Vi fikk også endelig hilse på kjæresten hans, så det var veldig hyggelig. Nå er jeg egentlig ganske sliten, så jeg tenker jeg skal prøve å ta kvelden tidlig. Men først skal jeg dele 8 ting jeg gleder meg til i april som lovt.

1. Bursdag

I morgen fyller jeg 23 år! Jeg har ikke så veldig spennende planer for dagen, siden jeg har forelesning 11-17, men vi tenker å bestille sushi og lage sjokoladefondant med bringebærsorbet til dessert. Nam! På lørdag skal vi ha bursdagsfeiring med familien her hjemme, så det blir veldig hyggelig

2. Vår

Endelig begynner det å bli vår! I går så jeg faktisk hestehov for første gang i år, og jeg ble så glad! Jeg elsker virkelig tiden fremover, når det blir enda lysere ute, varmere temperaturer og sol. Og pollen da....

3. Game of thrones

Jeg er vel ikke den eneste som gleder meg til den åttende og siste sesongen av Game of thrones? Jeg og kjæresten begynte faktisk ikke å se på før syvende sesong hadde kommet ut, så vi har ikke ventet like lenge som mange andre. Nå er endelig ventetiden over, og jeg gleder meg sånn til å se hvordan det hele avsluttes.

4. Påske

Nå er det ikke så lenge igjen til påskeferie. Selv om jeg ikke har noen spennende planer, er det alltid deilig med en liten ferie. Siden årets påske er såpass tett opp til eksamener, så blir det nok en del lesing. I tillegg skal jeg jobbe noen dager, så det blir nok ikke fullt så avslappende som jeg skulle ønske. God mat og påskeegg blir det uansett!

5. Spise årets første is ute

En ting jeg virkelig lengter etter er å spise is ute. Får ta meg en tur etter jobb og kjøpe kuleis fra Paradis på Tjuvholmen. De har utrolig god is der!

6. Trene ute

Hvis ikke pollenallergien tar knekken på meg, har jeg veldig lyst til å få til litt trening ute. Synes det er så deilig å trene ute noen ganger for å litt variasjon. F.eks. gå tur til Vettakollen og løpe i trappene i Holmenkollbakken.

7. Rydde i klesskapet

Nå er det snart på tide å rydde litt i klesskapet. Legge vekk de varmeste genserne, og finne frem litt mer vårklær. Finner sikkert en del som kan gis bort til Fretex eller selges på Tise også.

8. Planlegge interiør til leiligheten

Nå er det bare to små måneder til vi flytter, så jeg har lyst til å finne ut litt mer hvordan vi skal ha det i leiligheten. Jeg har veldig lyst til å ha en vegg i "Minty breeze" i stua, men jeg har ikke klart å overtale kjæresten ennå. Får prøve litt til, eller finne en annen farge. Haha

Hva er deres planer for april?

Liker

Kommentarer