8 ting jeg vil gjøre i februar

Flere enn meg som følte at januar varte i mye mer enn 31 dager? Nå har vi endelig kommet til den siste vintermåneden, selv om det ikke akkurat ser sånn ut. Jeg er så lei av snøvær nå! Det kan godt ligge på bakken litt til, men det kan godt stoppe å snø mer. Heldigvis går vi mot lysere tid nå, og det er så deilig! Gleder med utrolig mye til våren og sommeren nå, men først tenkte jeg å dele 10 ting jeg har lyst til å gjøre i februar.

1. Feire valentine's day

Nå er det ikke lenge igjen til Valentine's day. Vi pleier ikke å styre så veldig mye med denne dagen, men det er jo veldig koselig å finne på noe hyggelig sammen. Vi skal ut og spise to dager etterpå så vi slipper å stå opp tidlig dagen etter, og jeg gleder meg masse. Vi har faktisk spist på den restauranten hver år på Valentine's siden vi ble sammen.

2. Dra på The well

Kjæresten gikk et gavekort på The well av meg til bursdagen sin i november, men vi har ikke hatt tid til å dra ennå, så vi tenkte å ta en tur i løpet av februar. Gleder meg veldig til å nyte en dag på spa.

3. Gå en skitur

Jeg har fortsatt ikke fått prøvd ut de nye felleskiene mine som jeg fikk til jul, så i løpet av februar MÅ jeg ut på en skitur! Gå inn til Tryvannstua eller Ullevålseter og kjøpe kanelbolle og kakao. Hadde egentlig tenkt å gå en tur i helgen som var, men kjæresten trakk to visdomstenner på fredag og kunne ikke trene.

4. Prøve ut minigolf

På lørdag skal vi på en dobbeldate med et vennepar, og vi skal spille minigolf. Jeg kan ikke huske å ha spilt minigolf før, så jeg gleder meg veldig.

5. Lære meg å programmere

Ja, dere leste riktig! Vi har nemlig et fag dette semesteret som heter "Data analytics with programming". Programmeringsbiten går foreløpig ganske bra, men jeg har hørt at foreleseren er ganske streng på hjemmeeksamen og eksamen, så det gjelder å lære seg det godt. Heldigvis har jeg en kjæreste som snart er ferdig med en bachelor i programmering, som jeg kan få litt hjelp av, selv om han aldri har hatt prorammeringsspråket vi har nå.

6. Ta antrekksbilder til bloggen

Det er ganske vanskelig å ta fine bilder til bloggen om vinteren, men jeg har lyst til å prøve å få tatt noen antrekksbilder i februar, slik at den kategorien på bloggen ikke kun inneholder sommerantrekk. Satser på at vi får noen fine dager med sol i februar!

7. Ake i korketrekkeren

Jeg kan ikke huske sist jeg var i korketrekkeren, og jeg bor jo egentlig ganske nærme, så jeg har egentlig ingen unnskylding. Det er jo veldig gøy, og det koster heller ikke så altfor mye å leie kjelke. Så i løpet av februar har jeg veldig lyst til å ake litt igjen.

8. Bestille litt ting til bryllupet

Fra 2020 blir det dyrere å bestille fra utlandet, siden man må betale toll uansett beløp(hvis jeg har forstått det riktig). Det betyr at det er smart å bestille litt ting på f.eks ebay og etsy. Jeg tenker først og fremst på pynt, som er mye billigere der. Når vi får satt en dato for bryllupet, har jeg planer om å bestille blant annet gjestebok og litt andre ting med navnene våre og datoen på.

Har dere noen planer for februar?

Liker

Kommentarer