8 ting jeg vil gjøre i mars

Hei dere!

Håper alle har hatt en fin lørdag så langt. Vi var en tur i byen tidligere i dag for å nyte solen og for å titte litt i butikker. Jeg har jo bursdag om ikke så lenge, og jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal ønske meg. Etter det tok vi litt bilder til bloggen og spiste en veldig sen lunsj på Kverneriet. Resten av kvelden tenker jeg å få unna litt skolearbeid, og jobbe litt med bloggen.

Ellers har det jo blitt mars siden sist jeg blogget. Det begynner endelig å bli lysere dager, litt varmere og mindre snø på bakken. Det er jo tross alt den første vårmåneden! Jeg er ikke helt optimist for at det er vår helt ennå, siden det alltid pleier å komme mer snø. Uansett, så trengte jeg å dele åtte ting jeg har lyst til å gjøre i mars.

1. Bake fastelavnsboller

I morgen er det fastelavn, og bolledeigen står allerede til heving her hjemme. Synes egentlig at boller er best uten krem og syltetøy, men det blir nok en bolle med i morgen.

2. Gjøre yoga to ganger i uken

I det siste har jeg blitt hektet på yoga. Jeg fikk faktisk fast på yoga i et halvt år med en venninne på ungdomsskolen, og har også prøvd ut noen timer på sats. Nå følger jeg videoene til "Yoga with Adriene" på Youtube, og det er helt fantastisk å kunne gjøre yoga hjemme med en kjempeflink instruktør. Pleier å låne det trådløse headsetet til kjæresten min, og bare nyte en halvtime i min egen verden. Så i mars har jeg lyst til å gjøre yoga to ganger i uken.

3. Spare penger

Det er bare tre måneder til leiligheten vår blir ferdig, og da er det en del ting som må kjøpes inn. Vi har heldigvis kjøpt mye allerede, men vi mangler fortsatt ting som kjøleskap, fryser, garderobeskap, stekeovn ++. Derfor har jeg som mål å spare mer penger i mars til leiligheten.

4. Rydde i klesskapet

Siden det begynner å bli vår, tenkte jeg å ta en liten opprydning i klesskapet. Jeg vet at jeg har mange gensere og topper som ikke blir brukt lenger, så det er virkelig på tide! Kanskje jeg legger ut noe på Tise også.

5. Legge meg tidligere

Jeg har verdens verste døgnrytme, og klarer aldri å komme meg i seng før midnatt. Det fører til at jeg sover altfor lite, og ender ofte med at jeg tar en nap etter skole/jobb. Dette fører selvfølgelig til at jeg ikke er trøtt når kvelden kommer, og legger meg sent nok en gang. I mars er det virkelig på tide å bryte den onde sirkelen.

6. Finne tilbake til treningsrutiner

Jeg hadde egentlig ganske gode rutiner i starten av året før ble syk for noen uker siden. Etter det har det vært veldig travelt på skolen med innleveringer, så tiden strakk ikke helt til. Så i mars må jeg prøve å komme meg på sats litt oftere. Jeg har blant annet forelsket meg i trappemaskinen som de har fått på flere av sats sine sentre nå.

7. Se 5-mila i kollen

Neste helg har klassen planer om å dra opp i kollen for å se 5-mila. Må jo vise de internasjonale studentene våre hvilken stemning det er. Satser på at det blir mindre kaos enn i fjor siden det starter klokken 10:00. Gleder meg hvertfall veldig til å sitte langs løypen og grille pølser. 

8. Planlegge årets sommerferie

Jeg håper vi får vite hvilken dato vi får flytte inn i leiligheten snart, sånn at vi kan planlegge årets sommerferie. Hvor vi skal er ikke helt bestemt ennå. Noen som har noen tips?

Har dere noen planer i mars?

Liker

Kommentarer

kaiaheltne
kaiaheltne,
Åh jeg og vil gjøre mer yoga!! Er så godt for kropp og sjel <3
nouw.com/kaiaheltne
Annedahl
Annedahl,
Helt enig! Føler meg alltid veldig avslappet etterpå 😊
nouw.com/annedahl
susannem
susannem,
Såå fine mål! Har også lyst til å like yoga, haha. Har prøvd så mange ganger men er for stiv i kroppen til å gjøre yoga as 😟
nouw.com/susannem
Annedahl
Annedahl,
Jeg er ganske så stiv jeg også 😋 Haha
nouw.com/annedahl