9 ting jeg vil gjøre i juli

Hei dere!

Det ble et lite opphold fra bloggen mens vi var i Italia. Vi hadde et ganske fullstappet program, så jeg var ganske sliten da vi først kom tilbake til hotellet. I tillegg var ikke internettkvaliteten den beste, så jeg hadde ikke lyst til å bruke tiden på det. Italia var helt fantastisk, og jeg har tatt masse bilder som jeg tenker å dele med dere fremover.

Før jeg tar fatt på ferieinnleggene tenkte jeg å dele en liste over ting jeg vil gjøre i juli. Selv om vi er ferdige med første uken er det fortsatt mye tid til å finne på noe morsomt. I dag er det tilbake på jobb for min del, og jeg skal jobbe fulltid resten av juli minus to fredager hvor jeg har fått fri. Heldigvis er jeg ferdig klokken 16 hver dag, så jeg har hele kvelden og helgene til å finne på andre ting.

1. Fortsette på leiligheten

Det er snart en måned siden vi overtok leiligheten vår. Selv om vi har jobbet en del og vært på ferie, har vi fått ordnet overraskende mye. Det er fortsatt en del småting som gjenstår for å gjøre leiligheten komplett. Vi fikk flyttet det siste i helgen, og fikk også bestilt sofabord og hodegavl til sengen. Gleder meg til å vise dere når det er mer ferdig.

2. Gå Prekestolen

Om to uker reiser jeg og Endre til Stavanger. Vi reiser torsdag etter jeg har vært på jobb og kommer hjem søndag. Planen er å gå Preikestolen, så vi krysser fingrene for opphold en av dagene. Det ser jo helt fantastisk ut der, og jeg tror turen er helt grei. Ingen av oss har vært i Stavanger før, så vi har også planer om å utforske byen litt. Kanskje dere har noen tips?

3. Etablere gode treningsrutiner

Jeg tør nesten ikke å åpne SATS-appen engang siden jeg blir minnet på hvor mange uker det er siden sist jeg var der. Nå som ferien er over er det på tide å finne treningsrutinene igjen. Nå skal jeg i tillegg teste ut et nytt senter siden vi har flyttet. Egentlig like så greit siden Sats på Vinderen har tidenes dårligste åpningstider om sommeren (stengt nesten hele helgen). Planen er å ta en tur i morgen etter jobb.

4. Finne lokale til bryllupet

Dette er et punkt jeg virkelig håper vi får gjort i løpet av juli. Vi har booket møte med to lokaler i Sverige i slutten av juli, og jeg krysser fingrene for at vi faller for et av dem. Vi har jo vært forlovet i et og et halvt år nå, så føler det er på tide å finne et lokale. Blir mye enklere å planlegge når vi har et sted og en dato som vi kan forholde oss til.

5. Leie SUP

Dette sto faktisk på listen over ting jeg ville gjøre i fjor, men tiden strakk aldri til. Det går an å leie sup på Aker Brygge, så i løpet av juli vil jeg ta med Endre. Jeg skal jobbe resten av juli, men det er jo like ved, så man kan fint ta det etter jobb. Virker veldig gøy!

6. Invitere på besøk i leiligheten

Nå som vi endelig har vårt eget sted er det mye enklere å invitere venner hjem til oss. Jeg har allerede hatt besøk av noen venner, og det er veldig stas å vise frem den nye leiligheten vår. Nå på sommeren er også flere av vennene mine hjemme som vanligvis studerer i andre byer, så det er jo helt perfekt.

7. Blogge

Nå som minnekortet er fylt opp med masse fine feriebilder, merker jeg at motivasjonen for å blogge er mye bedre. Det har jo vært ganske dårlig med oppdateringer i det siste på grunn av eksamen og flytting, så planen er å få blogget oftere nå i sommer. Noe spesielt dere har lyst til å lese om?

8. Bade

Jeg har jo badet i Italia, men jeg føler ikke at sommeren er komplett før jeg har badet i Norge også. Håper på noen fine sommerdager hvor vi kan dra på stranden og bade. Pakke med seg noe godt å spise og drikke i strandbagen og nyte sommeren.

9. Lese en bok

Jeg pleier alltid å lese bøker på sommeren siden jeg ikke har så god tid til annet enn pensumbøker ellers i året. I år har jeg knapt rukket å starte på en bok, så målet for juli er å lese ferdig "Jenta som ble igjen" av Jojo Moyes.

Liker

Kommentarer