An update on our wedding

Hei

I dag tenkte jeg at jeg skulle gi dere en liten oppdatering på hvordan det går med planleggingen av bryllupet. Vi har jo nå vært forlovet i litt over ett år, men sannheten er at vi ikke har kommet så godt i gang. Vi har vært mye frem og tilbake på hvor vi ønsker å feire den store dagen vår. Allerede før vi ble forlovet hadde vi snakket om å gifte oss i utlandet, spesielt i Italia. Det virket som en drøm å feire der, med italiensk mat, vinranker og stor sjanse for fint vær. Så da vi ble forlovet var det Italia vi fortsatt hadde i tankene. Etter å ha undersøkt en del og hatt kontakt med flere bryllupsplanleggere, kan det se ut som bryllupet vårt kommer til å bli feiret et helt annet sted.

Det er mange grunner til at vi nå har valgt å mest sannsynlig gå bort fra å ha bryllupet i Italia. Det som fikk oss til å tenke oss om, er at det er ufattelig D-Y-R-T å ha bryllup i Italia! Alle bryllupsplanleggere vi har hatt kontakt med skulle ha fra 40.000 kr for å planlegge bryllupet, som er en helt svimlende sum i seg selv. Siden vi ikke kan italiensk, og ikke har noen anelse om hvordan man arrangerer et bryllup som er så langt borte, synes vi en bryllupsplanlegger er nødvendig for å kunne ha bryllupet i Italia. Prisene på alt det andre som mat, drikke, blomster osv er også ganske høye. En annen viktig grunn er at vi er redde for at mange ikke kan komme helt til Italia selv om vi sender invitasjoner lenge før. Gjestene måtte kanskje tatt fri fra jobb og ikke minst er kostnadene knyttet til reise og opphold ganske høye. Det ville jo være synd hvis noen av våre nærmeste ikke kunne være med å feire!

Derfor har vi nå begynt å undersøke Sverige! Vi har jo alltid ønsket å ha bryllupet i et annet land enn Norge. Både fordi det er ganske dyrt å ha bryllup i Norge, spesielt siden vi ønsker å tilbringe flere dager med gjestene våre. Vi tenker å ha et bryllup fra fredag til søndag, med velkomstmiddag på fredag hvor gjestene våre kan bli bedre kjent, selve bryllupet på lørdag og en brunsj før alle skal hjem på søndag. Ved å ha bryllupet i Sverige trenger vi ikke full bryllupsplanlegger siden det er enklere å organisere fra Norge. Det er også enklere å reise til Sverige for å undersøke lokaler, smake på menyen og planlegge. Ikke minst er det kortere reisevei for gjestene våre.

Vi har allerede funnet noen lokaler som virker fine, så vi tenker at vi skal sende avgårde noen mail snart for å høre litt om priser og tilgjengelighet. Hvis dere vet om noen fine lokaler i Sverige som ikke er altfor langt unna Oslo, skriv gjerne i kommentarfeltet. Det er ganske mange som har spurt meg om når vi tenker å gifte oss, og vi har hele tiden tenkt 2021. Da er vi begge ferdige med å studere og har hatt mer tid til å spare litt. I tillegg har vi god tid til å planlegge! Jeg merker at jeg gleder meg veldig til å sette i gang med planleggingen så fort vi har funnet lokale og dato. Jeg gleder meg også til å dele mer fra bryllupsplanleggingen med dere!

Ha en kjempefin dag videre!

Liker

Kommentarer

siljehv
siljehv,
åh så spennende <3 Elsker stilen i bildene! Lykke til videre med planleggingene !
nouw.com/siljehv
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 Gleder meg til å begynne 😊
nouw.com/annedahl
Polarlykke
Polarlykke,
Så spennende ❤️
nouw.com/polarlykke
Annedahl
Annedahl,
Ja, det blir veldig spennende 😊
nouw.com/annedahl
KP97
KP97,
Hvorfor akkurat i utlandet? 😊
nouw.com/kp97
Annedahl
Annedahl,
Godt spørsmål 😊 Jeg er kanskje litt inspirert av kusinen min og søsteren min som begge giftet seg i utlandet. Hovedgrunnen er at det er ganske dyrt å gifte seg i Norge, og vi har inntrykk av at man får mer for pengene i Sverige 😊 Det er også enklere å få til en feiring over flere dager i Sverige 😊
nouw.com/annedahl
Kommentaren er postet og blir vist når den er godkjent.
theresebraathen
theresebraathen,
Så utrolig spennende! ☺️ morsomt at dere skal feire bryllupet deres i et annet land ☺️
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Ja, er veldig spennende 😊 Gleder meg masse! 😊
nouw.com/annedahl
LoneBruKjaer
LoneBruKjaer,
Nydelige bilder ❤️
nouw.com/lonebrukjaer
Annedahl
Annedahl,
Er så mye inspirasjon der ute! 😊 Deres bryllup så helt nydelig ut forresten 😊 Har du noen gode tips?
nouw.com/annedahl
LoneBruKjaer
LoneBruKjaer,
Tusen takk for det 😊 Kanskje øve med brudepikene hvordan dere skal gå, ha noe live musikk eller sang er jo alltid bra, ha sånn photobooth aktige greier man kan ta bilde med å lime inn med en hilsen i en bok. Hm... Så masse gøy man kan gjøre 😊 Blir sikkert fantastisk uansett.
nouw.com/lonebrukjaer
Annedahl
Annedahl,
Takk for tips 😊
nouw.com/annedahl