Another date night

To helger med date night på rad. Det er ikke dårlig! Tidlig i august bestilte vi billetter til Lene Kongsvik sitt show på Latter, "Rett fra navlen", og vi tenkte ikke så mye over at det var helgen etter vi hadde anniversary. Vi bestemte oss derfor for å gjøre det til en liten helaften, så vi bestilte bord på Escalon på Tjuvholmen først. De har utrolig god tapas der, og jeg var utrolig mett da vi gikk bort til Latter. Showet var forresten veldig bra, selv om jeg savnet litt mer av de tradisjonelle karakterene fra seriene.

Bestilte alle favorittene våre som er: manchego, serrano, scampi i chili, kjøttboller i tomatsaus, patatas bravas, bacondadler, brød og aioli. Supergodt alt sammen!

De har også verdens beste hvite sangria på Escalon. Prøvde å lage det hjemme tidligere i sommer, men ble ikke like vellykket dessverre.

Håper dere har en kjempefin søndag. Planene mine er å jobbe med en innlevering som skal leveres på fredag, ta en tur på trening og lage viltgryte til middag. Tenker å dele oppskrift med dere snart!

Liker

Kommentarer