Året som gikk: 2020 - Del 1

2020 ble ikke akkurat slik vi hadde sett for oss. Det er så rart å tenke på at vi har kommet til årets siste dag og at pandemien fortsatt herjer i verden. På nyttårsaften i fjor husker jeg at vi snakket om at vi gledet oss til et nytt år og nytt tiår. Jeg tenker at det er bra at vi var lykkelig uvitende om hva som ventet oss. 2020 kommer uten tvil til å være et år vi kommer til å huske. Jeg håper virkelig at 2021 blir et bedre år, og at man sakte men sikkert kan gå tilbake til en mer normal hverdag. Selv om året ikke ble helt som planlagt har det skjedd mye, og jeg tenkte derfor å ha en liten oppsummering av året slik jeg pleier. Deler opp i to deler så innlegget ikke blir altfor langt.

Januar

Startet det nye året hos en venninne med tapas, bobler og stjerneskudd.

I januar var vi på Magic ice bar. Endre hadde nemlig et gavekort som holdt på å gå ut. Morsomt å gjøre noe annet, og vi hadde en veldig hyggelig kveld.

I januar bestemte vi oss også for å bytte bryllupslokale. Det kan dere lese mer om HER. Jeg er fortsatt veldig spent på om vi får gjennomført bryllupet til sommeren eller om vi må utsette. Vi har heldigvis en reservedato i 2022.

Februar

I februar dro jeg med meg Endre på bryllupsmesse på Grand Hotel.

Overrasket Endre med å kjøpe to billetter til "Praktisk info" med Jon Almaas og la billettene slik at han fant de når han åpnet laptopen på jobb.

Var i Gøteborg en helg med forloveren min. Vi skulle egentlig dit for å dra på bryllupsmesse, men siden vi ikke skulle ha bryllupet i Sverige lenger fikk vi mer tid til andre ting. Blant annet gikk det med en del penger på Sephora. Rart å tenke på at dette ble den eneste utenlandsturen i 2020.

Var på enda en bryllupsmesse og spiste lunsj på Atlas

Mars

I mars stengte Norge ned som følge av coronapandemien. Det var en uvirkelig måned hvor vi var mye hjemme, og dagene var preget av mye frustrasjon og usikkerhet. Jeg var inne i mitt siste semester på studiet og skulle levere masteroppgaven. Jeg var også redd for at noen jeg kjente skulle bli alvorlig syke.

Jeg og Endre hadde vært sammen i 6,5 år den 14.mars. Vi skulle egentlig spise på Dinner, men måtte selvfølgelig avlyse, så vi koste oss med Crispy duck og vin hjemme i stedet.

Vi prøvde å få tiden til å gå litt fortere ved å legge puslespill.

April

Jeg fylte 24 år. Det ble ikke noen stor feiring, men fikk til en middag med Endre, mamma og pappa.

Påsken ble tilbrakt hjemme, og vi koste oss i solen med et glass Aperol Spritz.

Endelig begynte det å bli vår, og det hjalp veldig på humøret.

Prøvde meg på Dalgona coffee

Var på drive-in kino på Tryvann

Lagde hjemmelaget tapas og det var bakgårdskonsert med Kim Wigaard

Mai

Feiret 17.mai. Det ble en rolig feiring med frokost hos en venninne før vi spiste middag med familien.

Jeg lagde pokemon-cupcakes til nevøen til Endre som hadde bursdag

Ble hekta på Grey's anatomy når jeg egentlig burde ha jobbet med masteroppgaven.

Juni

Sendte ut Save the date

I slutten av juni gjorde vi som nordmenn flest og dro på norgesferie. Vi kjørte bil til Ålesund for å besøke faren til Endre og jeg fikk oppleve Trollstigen for første gang.

Det var skikkelig fint vær i Ålesund med sol nesten hver dag.

Vi dro også en liten tur til Geiranger siden jeg aldri hadde vært der.

På veien hjem stoppet vi innom Loen hvor vi overnattet et døgn på hotell. Vi var sinnsykt heldige med været og satt på toppen av Loen Skylift i 30 grader og drakk Aperol Spritz.

Del 2 kommer til uken

Liker

Kommentarer

idaogarnt
idaogarnt,

Mange fine opplevelser! Vi også besøkte Trollstigen denne ferien. Guuud så nydelig det var <3

nouw.com/idaogarnt
Annedahl
Annedahl,
Ja, det var virkelig et magisk sted! Var masse vann i fossen da vi var der, så det var ekstra spektakulært! 🥰
nouw.com/annedahl