Året som gikk: Januar-april

Årets siste dag. Tenk at 2018 er over allerede. Jeg synes dette året har gått så fort, men når jeg tenker tilbake så er det utrolig mye som har skjedd. Jeg har blitt forlovet, blitt ferdig med bachelor, startet på master, fått ny deltidsjobb og reist en del. Håper 2019 blir minst like bra! Jeg tenkte å oppsummere året som gikk, men for at innleggene ikke skal bli for lange har jeg delt de opp i tre deler. Starter med januar til april.

Januar

Starten på 2018 ble en million ganger bedre enn forventet. Jeg og kjæresten feiret nyttårsaften i København. Vi tilbrakte dagen i Tivoli hvor vi gikk rundt, spiste kaker og tittet i alle bodene med julepynt. Etterhvert gikk vi tilbake til hotellet hvor vi pyntet oss til kvelden. Vi spiste tre retters middag på en restaurant i tivoli og klokken 23 så vi på fyrverkerishowet. Da klokken nærmet seg midnatt ville kjæresten gjerne at noen skulle ta bilde av oss foran et gigantisk juletre. Jeg så at han hvisket noe til han som skulle ta bilde, og begynte å lure litt. Etter å ha tatt bilde tenkte jeg at vi var ferdige, men plutselig gikk kjæresten ned på et kne med verdens fineste ring. Husker egentlig ingen ting av hva han sa, men jeg sa hvertfall JA!

Vi lekte turister i København, og det var ganske spesielt å gå rundt som forlovet uten at folk hjemme visste om det. Da vi kom hjem slapp vi nyheten for familie og venner.

Etter København var vi en tur på hytta, hvor vi gikk en tur på ski. Iskaldt, men fantastisk vær! Vi var også en tur i Ålesund i løpet av januar, men ser ikke ut til at vi har noen bilder derfra.

Februar

Jeg kjøpte mitt første bryllupsmagasin. Vi har faktisk kommet litt i gang med bryllupsplanleggingen nå, og jeg håper at vi klarer å bestemme oss for dato og lokale snart. Her ser dere forresten bilde av forlovelsesringen min. Synes selv at kjæresten min gjorde en bra jobb!

Jeg, kjæresten mamma og broren min var en helg på Bjorli hvor onkelen min og kona har hytte. En superkoselig helg hvor vi akte, gikk på ski, spilte spill og bare skravlet.

Valentine's day ble feiret på Dinner, favorittrestauranten vår hvor vi hadde vår første ordentlige date og hvor vi har spist hver Valentine's day siden vi ble sammen. Nydelig mat som alltid.

Det ble noen skiturer i februar med Endre, og vi fant en ny løype som ble vår favoritt.

Mars

Når jeg ser gjennom bildearkivet, så var visst ikke mars den mest spennende måneden, men vi var blant annet på Beitostølen første halvdel av påsken. Der gikk vi masse på ski og spiste masse god mat.

Jeg spurte tre venninner om å være forlover og bridesmaids, og heldigvis sa de alle ja. Kjøpte et kort til alle tre hvor de kunne skrape frem "Will you be my maid of honor/bridesmaid?" og skrev et lite brev til. Bestilte også den første tingen til bryllupet, og når jeg tenker etter er det det eneste vi har kjøpt så langt. Det var et klistremerke hvor det står "I do" som man skal klistre under skoene. Med andre ord så går planleggingen tregt.

April

Den 4.april fylte jeg 22 år. Hadde familiebursdag noen dager før for meg og broren min som fylte 30 år dagen før min bursdag. På selve dagen bestilte vi sushi.

Var i Gdansk en helg sammen med kjæresten. En veldig koselig helg, som gikk altfor fort!

Løp i trappene i Holmenkollen. Skal prøve å bli litt flinkere til å dra dit oftere denne våren.

Mai-august kommer om noen dager!

Liker

Kommentarer