Årets julegaver

Hei dere ★

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk til jul i år. Innlegget er absolutt ikke ment for å skryte, men jeg liker godt å lese innlegg om hva andre får til jul. Jeg (og kjæresten) fikk masse fint til jul, og selv om vi hovedsakelig fikk penger og gavekort på Ikea, så ble det også en del andre gaver. Som dere sikkert vet skal jeg og kjæresten flytte inn i vår første leilighet sammen til sommeren/høsten, så derfor tenkte vi at det var greit å ønske seg gavekort på Ikea og penger.

Jeg har lenge ønsket meg et bestikksett i gull, og endelig har jeg et sett til fire personer. Synes de er så fine!

Jeg elsker den mørke sjokoladen fra Lindt med bringebær, men så vidt jeg vet får man ikke tak i dem i Norge. Derfor ble jeg veldig glad da jeg fikk to stykker. Jeg har hørt at pistasjkrem er sykt godt, og siden en venninne av meg jobber på Olivenlunden var det ingen tvil om hva jeg skulle ønske meg. Gleder meg til å prøve den ut. I tillegg fikk jeg en kjempefin telysholder som ser ut som et tre fra Kahler. Vi fikk også 6 av de telysholderne dere ser i gull.

Selv om jeg leser pensumbøker store deler av året, elsker jeg å koble av med en god bok, og jeg gleder meg masse til å lese den nyeste boken fra Jojo Moyes. Carl Barks juleheftet har jeg allerede lest ut, og det er like koselig å lese hvert år. Vi har så vidt startet litt på bryllupsplanleggingen, og derfor var det supert med et bryllupsmagasin. Jeg har lenge ønsket meg en drikkeflaske fra S'well, og denne har det fineste mønsteret. Endelig en drikkeflaske som holder vannet iskaldt! Dusjskum fra Rituals er noe jeg har brukt hver dag i snart to år, så det er alltid greit med påfyll.

Jeg fikk også dette nydelige armbåndet i sølv av kjæresten.

Og dette nydelige øyenskyggepalettet, "Heat" fra Urban Decay.

Jeg har to gensere fra Samsøe Samsøe som jeg bruker mye om høsten og vinteren, og nå fikk jeg en i rød. Tøflene fikk jeg i kalendergave i den siste luken, og de er så søte! Nesen blinker når man går 😂 Med ny anorakk, hals og felleski er jeg klar for langrennsturer igjen. Håper det bare kommer litt mer snø. Verdens mykeste pysjgenser i plysj lå også under juletreet.

Et bedre bilde av anorakken. Gleder meg til å ta den i bruk!

Fikk du noe fint til jul?

Liker

Kommentarer