Bryllupsmesse og brunsj

I går var jeg og kjæresten på bryllupsmesse på Glasmagasinet. Det var faktisk den tredje bryllupsmessen jeg har vært på i februar! Det var egentlig to separate bryllupsmesser, hvor den ene hadde fokus på gavelister fra Glasmagasinet og kanskje 5-6 stands utenom. I tillegg var det noen konkurranser du kunne delta på. Denne delen var ganske skuffende, og sammenlignet med bryllupsmessen på Grand Hotel var de mye mindre kundevennlige hvis man kan si det slik. Høydepunktet var helt klart Pascal sin stand hvor man fikk smake en kjempegod pasjonsfruktmousse med bringebær.

Den andre delen var i et separat rom i tredje etasje og var arrangert av "Mitt alt wedding fairs" og her måtte man ha kjøpt billett. Her var det visning av brudekjoler fra Kristins brudesalong og Ski brudesalong, samt festkjoler fra Illums. I tillegg var det en dj som spilte musikk i tillegg til noen artister. Her fikk du også en stor goodiebag som var ganske bra, med blant annet produkter fra Kiehl's, Dr. Ankerstjerne og Redken. Høydepunktet var helt klart å høre August Dahl opptre (han fra The Voice).

Osloevent hadde også pyntet to bord som var veldig fine.

Etter bryllupsmessen hadde vi bestilt bord på Atlas på Amerikalinjen. Vi var begge ute kvelden før, og var i utgangspunktet ganske slitne. Da hjalp det med en hamburger og en passion mule. Sistnevnte var helt amazing, og kan anbefales hvis du liker Moscow mule. Vi var i tillegg så heldige at vi fikk et bord ved vinduet hvor man fikk sitte litt mer for seg selv.

Ha en kjempefin søndag videre!

Liker

Kommentarer