Bye bye summer vacation

Hei skjønne lesere!

I dag er det min siste feriedag før jeg skal tilbake på jobb i morgen tidlig. Jeg merker det kommer til å bli supertøft å stå opp tidlig i morgen, spesielt med tanke på at jeg sov til 12 i dag! Både jeg og kjæresten var på fest i går, og klokken var nærmere to da jeg møtte han ved busstoppet og gikk hjemover. Heldig som jeg er, hadde han kjøpt med en ekstra burger til meg, så jeg var happy camper. Formen er en smule redusert i dag, men jeg tenker det er helt greit siden ferien er over nå. Det føles veldig rart at sommerferien er over, for jeg føler jeg knapt har hatt ferie i år. Sånn er det når man jobber nesten hele sommeren. Nå er det heller ikke lenge til studiene starter igjen, så jeg må snart få tak i bøkene som jeg trenger og alt annet utstyr.

Slenger ved noen bilder fra Kreta. Denne sommerkjolen kjøpte jeg for tre år siden, og den er virkelig en favoritt på sommeren. Så lett og deilig å ha på, samtidig som jeg synes den er veldig fin. Perfekt på vei til og fra stranden eller når man skal spise lunsj.

Ha en kjempefin søndag kveld videre!

  • Travel

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Jeg har selv jobbet hele sommeren og skal jobbe 8 dager til før jeg skal tilbringe 3 uker på kreta😉 Skal bli super digg med ferie nå👍🏻
nouw.com/frulea
Annedahl
Annedahl,
Hørtes herlig ut med 3 uker på Kreta 😊 Hvor skal du?
nouw.com/annedahl
Kommentaren er postet og blir vist når den er godkjent.