Christmas gift wrapping tips

Hei ♥

Tenk at det bare er en uke igjen til julaften! Tiden har gått så utrolig fort i det siste, og i morgen klokken 11:00 har jeg endelig juleferie! Denne ferien er så etterlengtet, og selv om jeg skal jobbe litt, så er det deilig å kunne ta helt fri uten å ha dårlig samvittighet når man er hjemme. Alle julegavene er snart i boks og pakket inn. Var egentlig helt ferdig, men fant ut at jeg skulle kjøpe to små ting til for å gjøre gaven mer komplett. Jeg synes det er så koselig å pakke inn julegaver, og jeg elsker å gjøre de ekstra fine. Derfor tenkte jeg å dele noen tips med dere for å få fine julegaver. Bildene er faktisk fra i fjor, siden jeg ble veldig fornøyd med innpakningen. Jeg liker alltid å velge "tema", så i fjor hadde jeg hvitt og rødt, mens i år har jeg mer gull og rødt. I fjor lagde jeg til og med alle merkelappene selv, men det fikk jeg dessverre ikke tid til i år.

Mine beste tips

Finne pakkepapir som er nøytralt. Jeg foretrekker å ha papir i nøytrale farger i stedet for julepapir med masse nisser og andre figurer på. Da kan man heller pynte opp litt med andre ting. Jeg pleier å kjøpe litt forskjellige som matcher.

Firkantede esker. Jeg synes det er mye lettere å få fine pakker hvis man har en eske som er firkantet og hard. Tidligere har jeg kjøpt små esker på Søstrene Grene hvor jeg har lagt gaven oppi. Veldig praktisk hvis man skal gi flere mindre ting. Tror eskene koster 15-20 kr per stykk, men jeg synes det er verdt det. Jeg har som regel bare kjøpt et par stykker siden de fleste gavene har allerede vært firkantede.

Pynt! Dette er egentlig det viktigste punktet. Jeg elsker å pynte opp pakkene mine med små julekuler, bjeller, candy canes osv. Jeg pleier som regel å bruke silkebånd eller fint pakkebånd. Dette trenger absolutt ikke å koste så mye, og man finner veldig mye fint på Søstrene Grene, TGR, Nille og Upstairs. Jeg fester forresten bjellene med tynt silkebånd hvor jeg klipper vekk trådene så de ikke er synlig.

Har dere noen tips til å pakke inn julegaver?

  • Tips

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Så fine tips <3
Ønsker deg ein herlig tirsdag <3
nouw.com/susannem
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk <3
nouw.com/annedahl