Dalgona coffe

For noen uker siden fikk jeg en snap av en venninne som hadde laget "Tiktok-kaffe". Jeg skjønte virkelig ikke hva hun mente og spurte i chatten hva i alle dager Tiktok-kaffe var. Hun sendte meg oppskriften, og like etter sto jeg der og pisket kaffe til luftig kaffekrem. Etter det har jeg virkelig sett denne kaffen over alt på sosiale medier, så det har virkelig blitt en trend. Jeg blir like fascinert hver gang over at man kan få til en så kremete konsistens med bare tre ingredienser. Jeg har også hørt at det er godt å tilsette litt oboy oppi, men det har jeg ikke testet ut ennå.

Du trenger:

- 2 ss kokende vann

- 2 ss instant coffee

- 2 ss sukker

- Isbiter

- Melk

Fremgangsmåte:

Pisk sammen vann, kaffepulver og sukker. Jeg brukte vispen som følger med til stavmikseren vår. Det tok bare et par minutter før blandingen ble tykkere og kremete i konsistensen. Fyll et glass med melk og isbiter og topp med kaffekremen. Rør rundt med et sugerør slik at kaffen og melken blir blandet lett sammen.

Har du prøvd å lage Dalgona kaffe?

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så godt det ser ut 😊 Nei, jeg har ikke prøvd det, men fikk lyst til det nå. Takk for oppskrift 😊
nouw.com/dks
Annedahl
Annedahl,
Veldig godt, men ganske søtt til å være kaffe 😊 Jeg tenker å prøve med litt mindre sukker neste gang og se om jeg får samme konsistens 😊
nouw.com/annedahl
theresebraathen
theresebraathen,
Så kjempe godt ut! 😃 Har sett denne oppskriften jeg også, men har ikke prøvd den ut ennå! 😃
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Anbefaler deg å prøve ut 😊 Greit å være obs på at det er ganske søtt til å være kaffe 😊
nouw.com/annedahl