Dancing in the rain

Hei dere!

Håper dere nyter lørdagen. Jeg kom nettopp hjem etter å ha jobbet noen timer på skolen. Vi har en innlevering i "Data analytics with programming" som skal leveres på torsdag. Var forresten helt umulig å komme seg hjem, på grunn av Holmenkollstafetten. Jeg bor jo rett ved siden av løypa, og ingen av bussene går, og t-banen er stappfull av de som skal løpe. Planen for resten av kvelden er å lese mer og prøve å løse flere av oppgavene i programmering.

Det er ikke så mye spennende å blogge om for tiden, siden jeg stort sett leser til eksamen. Jeg ser ikke akkurat så "bildevennlig" ut heller siden jeg ser supertrøtt ut og har fått en del stresskviser. Føler meg med andre ord ikke så veldig fresh om dagen. Derfor tenkte jeg at jeg heller skulle vise dere hva som var i månedens Goodiebox. Dette er min andre boks, og det er som å ha bursdag hver måned. Dette innlegget er forresten ikke spons eller reklame på noen måte.

Temaet denne måneden er "Dancing in the rain", noe som passer bra til været de siste dagene. Boksen er fylt med seks produkter til ansikt, hår, negler og kropp. Jeg har foreløpig bare rukket å teste hårbørsten og neglelakken. Hårbørsten er ganske lik Tangle Teezer, og var veldig god å bruke, og neglelakken var i en helt nydelig rosafarge som var veldig enkel å påføre.

Produktene denne måneden:

- Hair steam mask fra Miqura: En badehette som pleier håret med blant annet arganolje, silke-aminosyrer og essensielle oljer. Denne gleder jeg meg veldig til å prøve!

- Cuticle pusher fra Fulgent world: Ikke det mest spennende produktet for meg som ikke har tålmodighet til å gjøre mer med neglene enn å lakkere dem, men sikkert veldig smart å ha hvis man vil ha fine negler.

- Detangler brush fra Goodiebox: En kjempefin og god hårbørste. Grer skånsomt ut floker.

- Exfoliating body scrubber fra Daily concepts: En deilig skrubb som fjerner døde hudceller.

- Neglelakk i fargen "Anti social climber" fra Nails inc: En neglelakk i en nydelig rosafarge. Veldig enkel å påføre og tørker fort. Jeg har faktisk en fra samme merke som tidligere var en stor favoritt.

- H20 tan drops face fra James Read: Denne gleder jeg meg veldig til å teste. Dråpene inneholder aloe vera og hyaluronsyre som visstnok gjør at du både får fukt og farge. Brukes ved å tilsette et par dråper i ansiktskremen eller serumet.

Har dere prøvd goodiebox?

Liker

Kommentarer