Daycation

Hei

Håper dere har hatt en fin helg så langt, og nyter søndagen. Jeg har nettopp kommet hjem etter noen timer på skolen. Vi har to innleveringer som skal leveres denne uken, og vi begynner heldigvis å nærme oss ferdige med begge. Planen for resten av dagen er å jobbe mer med skole, lage hjemmelaget sushi og kanskje bake cookies. Får se litt hva jeg rekker.

I går var jeg og kjæresten på The well for første gang. Han fikk gavekort til bursdagen i november av meg, og endelig hadde vi tid til å dra. Det var veldig deilig å få et avbrekk fra en travel hverdag og bare slappe av. Vi tilbrakte faktisk hele 7 timer på det flotte spa-anlegget. Jeg tror vi testet ut det meste som var, og vi hadde det kjempekoselig. Endre fikk også dekket 50 minutter med massasje med gavekortet, og jeg merker jeg er litt misunnelig over at jeg ikke bestilte til meg selv også. Det får bli neste gang! Vi spiste også lunsj der, siden spa-pakken som vi kjøpte "Daycation Experience" dekket to-retters lunsj eller middag. Spiste en kjempegod pizza til hovedrett og en sjokolademoussekake til dessert. Juicen de hadde var også veldig god.

Tok bare et bilde foran inngangen. Det er mobilforbud på hele spaet, noe som var overraskende deilig. Jeg tror alle har godt av å være offline en gang i blant.

Har du vært på The well før?

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Åååh, har såå lyst til å besøke The Well - ser så deilig ut med et lite avbrekk <3
nouw.com/susannem
Annedahl
Annedahl,
Kan virkelig anbefales! 😊 Hadde en fantastisk dag! 😊
nouw.com/annedahl
mariereierth
mariereierth,
Åh! Elsker The Well - har faktisk vært der et par ganger tidligere:) Må tilbake snart.
nouw.com/mariereierth
Annedahl
Annedahl,
Ja, er helt fantastisk der! Blir nok ikke så lenge til jeg drar tilbake 😊
nouw.com/annedahl