Dinner date

I går feiret jeg og kjæresten Valentine's day litt på etterskudd. Vi hadde bestilt bord på Dinner som er en av våre favorittrestauranter. Det var faktisk her vi hadde vår første ordentlige date for over fem år siden. Vi har også spist der hvert år på Valentine's day, så det har blitt en koselig tradisjon.

Maten på Dinner er helt nydelig, og drinkene er også helt fantastiske. Vi hadde egentlig tenkt oss på minigolf også, men klokken nærmet seg 21, så vi tenkte at det kom til å være stappfullt der, så vi droppet det. Vi var jo der forrige helg med et vennepar, så det fristet litt mer å slappe av hjemme.

Vi startet kvelden med to lemongrass mojitos. Til forrett prøvde vi oss på en Dim Sum kurv på deling og edamamebønner. Til hovedrett ble det Crispy duck som vanlig. Vi klarer faktisk aldri å bestille noe annet når vi er på Dinner(bortsett fra første gangen vi var der). Jeg synes Dinner er den beste restauranten når det kommer til crispy duck, så det var ikke noe annet som fristet oss mer på menyen. Til dessert ble det en Amaretto sour på meg og Petit four, mens Endre tok sjokoladefondant og espresso martini. Jeg angret litt på at jeg ikke tok sjokoladefondant jeg også, siden Petit Four stort sett bare var små sjokolader. Før har jeg fått en kule is og en makron. Det smakte fortsatt veldig godt da!

Vi hadde hvertfall en veldig hyggelig kveld sammen. Hvis du ikke har vært på Dinner før, kan jeg som dere skjønner anbefale dere å ta en tur. Det er en grunn til at vi alltid drar tilbake. Jeg har også fått tatt noen antrekksbilder som kommer på bloggen en annen dag!

Har dere gjort noe gøy i helgen?

Liker

Kommentarer