Endelig sommerferie og date night

Hei dere

Da er jeg endelig tilbake! Jeg hadde siste eksamen på fredag, og da jeg gikk ut av tennishallen på Hasle smilte jeg fra øre til øre. Dette semesteret har vært veldig tøft, og jeg tror jeg aldri har vært så sliten som jeg har vært de siste ukene. Nå er det tid for sommerferie, og det har aldri vært så etterlengtet med en ferie.

På fredag hadde vi eksamensfest med Hawaiitema sammen med klassen. En veldig bra start på ferien! I går sov vi helt til vi våknet av oss selv før vi handlet litt til leiligheten. På kvelden hadde vi date night på Coyo for å feire at Endre er ferdig med bacheloren sin. Vi satt ute til tross for at det regnet litt, men med varmelamper funket det bra. De har utrolig god meksikansk mat og drinker der.

Vi bestilte en drink hver og verdens beste guacamole til forrett. Denne blir laget slik du ønsker, og smaker helt nydelig! Etterpå bestilte vi en drink til og tre retter som vi delte. Helt perfekt!

Fikk endelig luftet den røde buksen min igjen. Har kun brukt den én gang på jobb, og da fikk jeg masse komplimenter. Den er fra Zara.

Avsluttet med en is på Paradis som er rett ved siden av.

Ønsker dere en kjempefin søndag videre!

Liker

Kommentarer