Filmfredag: The mountain between us

Nå er det et par uker siden sist jeg delte filmtips her på bloggen, så jeg tenkte det var tid for en ny anbefaling. Denne filmen så jeg forrige helg sammen med kjæresten, og vi endte med å kjøpe den på iTunes, siden det faktisk kostet like mye som å leie film til vanlig(det gikk ikke an å leie). Det er alltid vanskelig å finne en film man kan se sammen med kjæresten når man liker ulike sjangre, men denne falt i smak hos oss begge.


I denne filmen møter du Alex Martin(Kate Winslet), en journalist som skal til New York for å gifte seg dagen etter og Dr. Ben Bass(Idris Elba) som skal utføre en operasjon på en 10 år gammel gutt. Etter at flyene deres blir kansellert på grunn dårlig vær, bestemmer de seg for å leie en privat pilot til å fly dem til Salt Lake City i et småfly, så de kan ta fly videre derfra.. Flyet styrter i en snødekt fjellkjede, og det er kun Alex og Ben(og hunden til piloten da) som overlever. Siden piloten ikke sendte inn flyplan er det ingen som vet at de i det hele tatt reiste. Etter å ha innsett at hjelpen ikke kommer, begynner de en farlig ferd for å finne tilbake til sivilisasjonen, og de to fremmede må kjempe sammen for å overleve.

Har dere noen filmtips?

Liker

Kommentarer

amalie
amalie,
Oi, den hørtes spennende ut! Fikk lyst til å se den!
nouw.com/amalie
Annedahl
Annedahl,
Jeg synes den var veldig spennende 😊
nouw.com/annedahl
licela
licela,
får se den!
nouw.com/licela
Annedahl
Annedahl,
Den er veldig bra 😊
nouw.com/annedahl
mariereierth
mariereierth,
Hei søta! Lenge siden jeg har sett noen oppdateringer fra deg.. 😊 Vi har sett noen morsomme filmer i det siste. Blant annet Father Figures. Ellers kan jeg anbefale noen serier: Dynastiet og Bodyguard!
nouw.com/mariereierth
Annedahl
Annedahl,
Hei 😊 Så hyggelig å høre at du har lagt merke til at bloggen har stått stille en god stund nå. Ble rett og slett for mye med både masterstudier og deltidsjobb. Har savnet bloggingen mye, så jeg vurderer litt å starte så smått igjen. Typ blogge de dagene jeg føler jeg har tid til det og når jeg føler jeg har noe å dele. Er jo en veldig hyggelig hobby 😊 Har ikke sett noen av filmene du nevner, så tusen takk for tips søte deg <3
nouw.com/annedahl