Filmtips: Adrift

Hei dere ♥

Tidligere denne uken var jeg og kjæresten på kino, og selv om ikke været ute tilsier at man skal se på film, så tenkte jeg å komme med en liten filmanbefaling til dere. Filmen vi så heter Adrift hvor hovedrollene spilles av Shailene Woodley og Sam Claflin som også spiller i to av mine favorittfilmer, The fault in our stars og Me before you. Filmen er basert på en sann historie, og jeg synes filmen overraskende bra.

Kort om filmen:

Vi møter Tami Oldham og Richard Sharp som i 1983 la ut på en seiltur mellom Tahiti og San Diego i en seilbåt på 44 fot, kalt Hazana. Etter noen fantastiske dager på seilbåten blir de truffet av orkanen Richard. Tami våkner opp til at båten er totalvraket, radioen er ødelagt, og det verste av alt... Richard er borte. Litt senere finner hun hennes store kjærlighet hengende over livbåten, hardt skadet. Langt unna fastlandet må hun prøve å redde seg selv og mannen hun elsker, og endrer kurs mot Hawaii, i visshet om at neste stopp er Japan hvis hun bommer på koordinatene til Hawaii.

Denne filmen var utrolig spennende, og fikk meg både til å le og til å få tårer i øyekroken. En perfekt blanding av romantisk kliss og spenning, som gjorde at både jeg og kjæresten likte den. Filmen veksler mellom nåtid og fortid, og jeg synes heller ikke at filmen var forutsigbar slik jeg føler slike filmer ofte blir. Anbefales! 

​Har du noen filmer å anbefale?

Liker

Kommentarer