Filmtips: Unknown

I det siste har jeg vurdert om jeg skal starte en ny spalte på bloggen, hvor jeg deler et filmtips(eller serie) hver fredag. Jeg synes ofte det kan være vanskelig å finne en film man har lyst til å se, og jeg ender ofte med å scrolls nedover Netflix en halvtimes tid før jeg endelig bestemmer meg. Derfor elsker jeg når andre bloggere anbefaler filmer. Er dette noe dere kunne like?

Filmen jeg tenkte å tipse dere om i dag så jeg etter å ha lest et innlegg på Kristina Andersen sin blogg. Liam Neeson er en fantastisk skuespiller, og jeg tror ikke jeg har sett en eneste film med han som jeg ikke har likt. Filmen skuffet absolutt ikke!

Unknown, eller Ukjent ID som den heter på norsk er en psykologisk thriller. Dette er virkelig en film hvor du sitter og lurer på hva søren som egentlig har skjedd, før bitene faller på plass mot slutten. Jeg elsker virkelig når filmer ikke er forutsigbare.

I starten av filmen møter vi Dr. Martin Harris som reiser til Berlin med sin kone. Like før de skal sjekke inn på hotellet, oppdager Martin at stresskofferten hans ikke er sammen med resten av bagasjen, og oppi der ligger blant annet passet hans. Han hopper inn i en taxi for å dra tilbake, men på veien havner taxien i vannet etter en ulykke. Martin mister bevisstheten, og våkner til slutt opp på et sykehus. Det er ingen som har meldt han savnet, han har ikke noe legitimasjon på seg og heller ikke noe minne. Etter å ha selv skrevet seg ut fra sykehuset, hevder kona hans at hun aldri har sett han før. I tillegg har hun en ny mann som utgir seg for å være Dr. Martin Harris. Gjennom filmen følger vi Martin i hans jakt etter svar på hva som har skjedd og bevise at han er Dr. Martin Harris. Når han i tillegg har noen livsfarlige menn som er ute etter å drepe han i hælene, er ikke dette noe annet enn en superspennende film!

Filmen ligger på Netflix under navnet "Ukjent ID"

Har du noen filmtips til meg?

Liker

Kommentarer

amalie
amalie,
Åå, den hørtes bra ut! Har ikke så mange filmtips, men la nettopp ut et innlegg om serietips på netflix, om du er interessert i det <3
nouw.com/amalie
Annedahl
Annedahl,
Ah trenger serietips også, så skal definitivt sjekket ut innlegget ditt 😊
nouw.com/annedahl
AnetteT
AnetteT,
Å, denne skal jeg se! Har også anbefalt en del filmer på bloggen som du kan sjekke ut om du vil ha tips😘
nouw.com/anettet
Annedahl
Annedahl,
Skal sjekke ut 😊 Trenger filmtips 😊
nouw.com/annedahl