Innkjøp fra Sephora

Hei dere

Forrige helg var jeg i Gøteborg sammen med forloveren min. Dette er en tur vi planla før jul, siden vi skulle på en stor bryllupsmesse på lørdag. Jeg tenker å lage et innlegg hvor jeg forteller litt mer om bryllupsplanene i løpet av de neste ukene. I tillegg til bryllupsmessen var vi en tur innom Sephora, så jeg tenkte derfor å vise dere produktene som ble med hjem. Det å gå inn på Sephora er som å komme til sminkehimmelen. Så mange merker som vi ikke har i Norge, og generelt veldig mange spennende produkter. Jeg endte med å kjøpe flere produkter enn jeg hadde planlagt på forhånd, men det var mye som var fristende å prøve. Satser på at alle produktene er verdt pengene, og jeg gleder meg masse til å teste de ut.

En av tingene jeg visste at jeg skulle kjøpe på forhånd var en bronzer fra Hourglass. Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut det merket så jeg kjøpte "Ambient lighting bronzer" i fargen "Radiant bronze light".

Jeg hadde veldig lyst til å kjøpe en highlighter fra Becca, men "full size" var ganske dyr og jeg hadde allerede plukket med meg altfor mye. Ble derfor veldig glad da jeg fant et reisesett med liquid highlighter og pressed highlighter i fargen "Opal" som kostet halvparten så mye. Da kan jeg teste ut produktet før jeg eventuelt kjøper den større versjonen senere. Jeg fant også en ny kost fra Zoeva som heter "126 Luxe Cheek Finish"

De hadde 20% på Tarte hvis man kjøpte to produkter. Jeg hadde allerede tenkt til å kjøpe en concealer som jeg har fra før, nemlig Shape tape contour concealer (jeg har i fargen 12N Fair neutral). Det andre produktet som fikk bli med hjem er "Tarte Maracuja C-brighter eye treatment" som jeg ble anbefalt av en som jobbet der. Den skal visstnok være veldig bra å bruke til concealeren.

Til slutt kjøpte jeg en liquid matte lipstick fra Huda Beauty i fargen Wifey og en reisestørrelse av Lock it setting mist fra Kat Von D Beauty. Jeg synes det er vanskelig å finne en god setting spray, så derfor kjøpte jeg en i reisestørrelse så jeg kan teste den. Veldig praktisk å ha med seg hvis man skal ut og reise.

Ha en kjempefin onsdag videre

  • Beauty

Liker

Kommentarer

hmls
hmls,
mye fint du har kjøpt deg ❤️💕
nouw.com/hmls
Annedahl
Annedahl,
Ja, ble veldig fornøyd med innkjøpene 😊
nouw.com/annedahl