Inspo: Balkong

Hei dere

Da vi flyttet inn i leiligheten vår i fjor sommer var det en god del som måtte kjøpes inn. Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at møbler og interiør kan være dyrt, og selv om vi hadde ting som sofa, seng, vaskemaskin og tv fra før, så gikk det med en god del penger. Derfor ble balkongen vår litt nedprioritert, og det eneste vi kjøpte inn var en loungesofa med et bord som var det mest nødvendige. Jeg skulle ønske at vi brukte litt mer tid på å se på balkongmøbler, for jeg har sett så mye fint i ettertid, men jeg er også veldig fornøyd med den sofaen vi har. Forrige uke fikk vi endelig levert grillen vi hadde bestilt, og den ble brukt flere ganger i det fine været vi hadde forrige uke.

Nå fremover har jeg lyst til å fokusere på å gjøre det litt mer koselig der ute med litt mer pynt og noen planter. Jeg har så lyst på den stolen i kollasjen under, så jeg krysser fingrene for at vi har plass til den. I tillegg har synes jeg at det er kjempefint med uteteppe etter å ha sett masse bilder av balkonger som har det. Tenker å måle opp for å dobbeltsjekke at det passer så fort det ikke regner lenger.

Loungestol HER / Telysholder HER / Pyntepute HER / Lysslynge HER / Uteteppe HER

Ha en kjempefin tirsdag videre

Liker

Kommentarer

eliserenee
eliserenee,
Jeg bare elsker inspirasjons innlegg. Jeg kunne tenkt meg telysholderen, syns den var så søt <3 Hadde jeg hatt balkong så hadde teppet og loungestolen glatt havnet i handlekurven.
nouw.com/eliserenee
Annedahl
Annedahl,
Så hyggelig å høre at du likte innlegget 😊 Tror nok at vi kommer til å kjøpe teppet og stolen hvis det er plass 😊
nouw.com/annedahl
dks
dks,
Så mye fint <3 Elsker å se på møbler og interiør, både til inne og ute!
nouw.com/dks
Annedahl
Annedahl,
Ja, det er så mye fint 😍
nouw.com/annedahl
theresebraathen
theresebraathen,
Så utrolig mye fin inspo! 😃 Jeg har faktisk to sånne stoler på balkongen min å jeg liker de kjempe godt! 😃
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Så koselig å høre at du likte innlegget mitt 😊 Vi målte opp i går, og fant dessverre at vi ikke har plass til stolen på balkongen uten at det ser overfylt ut 😟
nouw.com/annedahl
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men wow så mycket fint alltså!! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk for kommentar 😊
nouw.com/annedahl