Interior: Black and white

Et rom som har blitt litt glemt i leiligheten er gangen vår. Det er ikke verdens største gang, og vi tilbringer jo ikke akkurat så mye tid der. Samtidig så er det litt dumt siden det er det første rommet man ser når man kommer inn og det siste man ser når man drar hjemmefra. Derfor har jeg lyst til å gjøre gangen vår litt finere fremover. Første steg var å få opp noe på den ene tomme veggen. Forrige uke hentet jeg en pakke på posten i samarbeid med BGA fotobutikk. Pakken inneholdt to superfine plakater og tilhørende rammer. De har nå fått plass på den ene veggen ved inngangsdøren, så plakatene er noe av det første man ser når man går inn døren hjemme. Jeg synes virkelig at det gjorde en stor forskjell, og vi er begge veldig fornøyde med resultatet.

Det var vanskelig å velge blant alle de fine plakatene, men til slutt falt valget på disse to med motiver fra New York og Paris. BGA fotobutikk har også et stort utvalg av bilderammer i ulike størrelser og farger. Vi valgte en sort med ganske tynn ramme for at det ikke skulle være for dominerende på den lille veggen. Både plakatene og rammene passer perfekt inn i gangen vår siden det er mye sort og hvitt der. Vi har forresten begge plakatene i størrelse A4.

Jeg drømmer meg bort hver gang jeg går forbi. Selv om jeg har vært i både Paris og New York, har jeg veldig lyst til å dra tilbake. Jeg savner virkelig å reise og jeg gleder meg til den dagen jeg endelig kan sette meg på et fly igjen og oppleve nye steder.

Paris Plakat HER / New York plakat HER / Ramme HER

Ha en kjempefin fredag videre ❤️

Liker

Kommentarer