Interior wanties

Hei og god fredag!

Som sikkert mange har fått med seg, skal jeg og forloveden min flytte i juni til leiligheten vi kjøpte sammen i 2016. Man må virkelig ha tålmodighet når man kjøper nybygg! Vi er så heldige at vi har fått en del ting som stekepanne, tallerkener, vinglass, bestikk, osv til jul fra familie og venner. Vi har lagret alt sammen under senga, i et garderobeskap og i boden hjemme hos pappa der vi bor nå, men nå har vi ikke plass til mer rett og slett. Derfor må resten av innkjøpene vente til vi har overtatt leiligheten. I tillegg har vi seng, vaskemaskin, sofa og tv fra hybelen Endre hadde da han flyttet til Oslo for 5 år siden.

Selv om vi har en del fra før, er det fortsatt mye som må kjøpes inn. Jeg gleder meg veldig til å innrede leiligheten, og jeg tenker ofte på hvordan jeg ønsker at den skal se ut. Under har jeg satt sammen en liten kollasj med ting på ønskelisten til leiligheten. Vi trenger en god del mer til leiligheten, men dette er de tingene som vi vet at vi mest sannsynlig kommer til å gå for.

Vita eos lampe: Denne lampen er det ganske mange år siden vi fant ut at vi skulle kjøpe, og vi tenker å ha den på soverommet vårt.

Meert hylle: Jeg elsker disse minimalistiske hyllene, og vi tenkte kanskje å ha to stykker på den ene veggen ved kjøkkenet. Vi tenkte å ha kokebøker, krydder, oljer og litt diverse på dem.

"Vikhammer" nattbord: Perfekte nattbord fra IKEA med både skuff og hylle. Veldig minimalistiske og fine.

Spisestuestoler: Jeg har virkelig falt for disse spisestuestolene, så jeg får prøve å overbevise kjæresten ved å ta han med på Skeidar for å se på de.

Speil fra Hay: I gangen tenker vi å ha et rundt speil. Det på bildet er fra Hay, men det kan godt hende vi går for en rimeligere variant.

Marmorbord: Som sofabord tenker vi å ha et bord ala det over fra Ellos. Må måle litt for å finne ut hvilken størrelse som passer best, og om vi vil ha bein i gull eller sort. Hva tror dere?

Bokser til vaskepulver: En god del finere å ha vaskepulver i disse flotte boksene enn OMO-boksen. Disse er fra Kremmerhuset.

Har dere forresten noen tips til interiørbutikker?

Liker

Kommentarer

Interiormamma
Interiormamma,
Så fine ting😃
nouw.com/interiormamma
Annedahl
Annedahl,
Ja veldig mye fint 😊 Gleder meg til å innrede leiligheten 😊
nouw.com/annedahl
theresebraathen
theresebraathen,
De boksene fra kremmerhuset har jeg selv og de er fantastiske! 😁 Gratulerer med leilighet
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 Ja, de boksene virker kjempesmarte 😊 Mye finere enn å ha selve boksen stående fremme på badet 😊
nouw.com/annedahl