Jul i vinterland

Hei dere

Tenk at det allerede er 15.desember og 3. søndag i advent. Desember går så altfor fort, men det er kanskje ikke så rart når det er mye som skjer. Nå er det bare et par dager igjen til eksamen og innleveringsfrist, og jeg merker at det skal bli veldig deilig med litt fri fra skole. Jeg skal riktignok jobbe tre dager i julen i tillegg til at jeg må jobbe med masteroppgaven. Jeg klarer neste ikke å forstå at jeg bare har ett semester igjen før jeg er ferdig! Her om dagen tenkte jeg på at neste desember har jeg ingen eksamener, innleveringer eller presentasjoner, og jeg må si at det føles ganske godt.

Selv om det er en del å gjøre om dagen, tok jeg meg en liten pause fra lesingen på torsdag for å dra på julemarked sammen med kjæresten. Vi møttes etter han var ferdig på jobb og gikk litt rundt. Det var veldig deilig å senke skuldrene litt og tenke på andre ting enn eksamensstress. Vi delte en stor tallerken med pasta som ble laget i et ostehjul. Veldig god, men litt kvalmende i lengden på grunn av all osten. Kjøpte også litt marsipan og kokosboller.


Måtte selvfølgelig ta noen bilder i lysportalen i år også. Synes den er så fin!

Etter julemarkedet gikk vi ned mot Aker Brygge og Tjuvholmen, siden Endre ikke hadde sett det gigantiske treet som står ved Filipstad Brygge. Jeg ser det nemlig godt fra kontoret, men jeg hadde aldri sett det på nærmere avstand. Et 18 meter høyt kunstig tre med 125 000 ledpærer som er programmert sånn at det lyser i ulike farger. Veldig kult!

Har dere vært på "Jul i vinterland"?

Liker

Kommentarer