Julegavetips til han

Contains affiliate links

Hei

I dag tenkte jeg å dele den andre delen av årets julegavetips med dere, denne gangen med gavetips til kjæreste, bror eller far. Jeg synes alltid at det er mye vanskeligere å finne gaver til menn. Spesielt broren min som har ønsket seg nye boxere de siste 15 årene minst! Personlig synes jeg ofte det er greit å gi klær til kjæresten, siden jeg vet hva han liker.

En av de beste gavene jeg har gitt til kjæresten min er Nintendo Switch. Da jeg kjøpte den til bursdagen hans i fjor trodde jeg at det bare var han som kom til å spille. Men da corona kom og vi var mye hjemme, ble det plutselig en del spilling på meg også. Den koster en del, men er virkelig en gave man har mye glede av. I tillegg kan man kjøpe flere spill i gave senere. En annen ting som er koselig å gi bort er opplevelsesgaver. Det er kanskje litt vanskeligere å gi i år mtp corona, men det er utrolig hyggelig å få gavekort på spa, kino eller andre koselige opplevelser.

Boxere HER

Morgenkåpe HER

T-skjorte HER

Skjorte HER

Skjerf HER

Y fra YSL HER

Nintendo Switch HER

Mansjettknapper HER (Lignende)

Toalettmappe HER

Rituals gaveeske HER

Har dere noen julegavetips?

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Kjempe fine tips! 😃 Mangler kun 1 gave nå å det er til svogern min, å står helt fast på hva jeg kan gi, så tusen takk for supre tips! 😃

nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Deilig å være nesten ferdig med gavene ❤️
nouw.com/annedahl