Lately on Snapchat

Et innlegg jeg virkelig elsker å lese på andre blogger er når de legger ut bildene de har sendt på snapchat i det siste. Jeg pleier ofte å lagre det jeg sender på snapchat, nettopp så jeg kan lage slike innlegg selv. Under finner dere bilder jeg har sendt den siste måneden, og som dere ser så er det kanskje ikke så mye spennende som skjedde før jeg startet denne bloggen, men det er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg hadde en lang eksamensperiode. Bildene er forresten ikke i riktig rekkefølge.

1. Jeg har trent altfor lite i det siste, så jeg må virkelig bli flinkere. Neste uke starter jeg jo på ny jobb, så jeg får prøve å ha med treningstøy så jeg kan trene på vei hjem 2. Jeg har aldri vært noe glad i å løpe, men i år har jeg faktisk prøvd å løpe litt ute. Selvfølgelig var pollenspredningen ekstrem i år, så løpeturen ble byttet ut med styrke på Sats i stedet. 3. Som pollenallergiker kan man ikke la en sjanse til å klage gå fra seg... Haha XP

1. Jeg kom hjem en dag, var supersliten og ble møtt av 12 rosa peoner i stua. Jeg har virkelig verdens snilleste kjæreste! 2. Enda et bevis på at jeg er utrolig heldig. Jeg er dronningen av power-naps(selv om de aldri er korte) og våknet opp til at Endre hadde laget sushi til middag. 3. Tok en liten pause fra lesingen for å bade for første gang i år. Det var overraskende varmt i vannet til å være mai, men det er jo ikke så rart når det hadde vært supervarmt i flere uker.

1. Denne klokken er noe av det mest stressende jeg vet om. 10 minutter igjen til eksamen i Forbrukeratferd, som jeg forresten fikk A på. 2. Klar for neste eksamen, og som dere ser så var jeg tidlig ute. Liker å ha god tid til å stresslese, gå på do osv. 3. Kvelden før siste eksamen, og jeg tenkte mer på sommerferie enn på faget.

Feiret at jeg endelig var ferdig med siste eksamen på Coyo på Sørenga. Utrolig god mat og fantastiske drinker. Deilig å kunne senke skuldrene og nyte sola etter en stressende periode.

Jeg prøvde meg på godtefri måned i mai(minus 17.mai) , og det gikk sånn passe. Klarte å holde meg unna sjokolade, potetgull, kaker og smågodt nesten hele måneden, men det ble litt brus i helgene og ekstremt mye is. Noen gleder må man jo ha i eksamensperioden. Paradis på Tjuvholmen har forresten den beste isen, selv om den er ganske overpriset!

1. Tok en liten roadtrip med Endre og knipset bilder av solnedgangen. 2. Prøvde oss på litt trappeløping, som minner meg på at vi må gjøre det igjen snart. 3. Hadde lunsj med familien på 17.mai.

1. Jeg vet ikke helt hvilken planet jeg var på da jeg bestilte tannlegetime dagen etter siste eksamen. I tillegg var det for å trekke de to siste visdomstennene mine. Det gikk heldigvis veldig fint, og det er superdeilig å ha det overstått. 2. Bestilte meg to nye bikinier, som jeg allerede har vist på bloggen. 3. Prøvde å lese til eksamen ute, men det funket dessverre ganske dårlig.

Klem Anne

Liker

Kommentarer

licela
licela,
elsker bikiniene!
nouw.com/licela
Annedahl
Annedahl,
Gleder meg masse til å bruke de 😊 Synes de er såå fine <3
nouw.com/annedahl