Litt nytt i garderoben

Hei igjen

Håper dere har hatt en fin lørdag. Jeg bestemte meg for å droppe å se 5-mila i kollen sammen med noen fra klassen i dag. Jeg hadde rett og slett litt for mye skolearbeid som hang over meg, så jeg har sittet med det i stedet. Heldigvis har jeg fått god hjelp fra min kjære. Jeg har jo et programmeringsfag dette semesteret, og han er jo snart ferdig med en bachelor i programmering, så det passer meg veldig bra. Resten av kvelden skal vi bare slappe av tenkte vi.

I det siste har jeg bestilt noen pakker fra litt forskjellige nettbutikker. Det meste er jo vårplagg så jeg må vente litt til med å bruke det. Jeg er veldig lei av snø og kulde nå, så jeg gleder meg masse til vår og sommer. Har forresten ikke kjøpt alt dette samtidig, men har samlet litt opp for å vise dere. Det meste var i tillegg på salg.

Det første plagget har dere sett før, bare i en annen farge. Jeg kjøpte skjørtet til venstre i fjor sommer, og det ble masse brukt. Passe lengde, komfortabelt og passer til det meste. Derfor måtte jeg klikke hjem et til da jeg så det i en nydelig rosafarge. Det var i tillegg på salg, så det var ikke så dyrt. Jeg kjøpte mitt på Na-kd. Det rosa er faktisk et hakk større enn det blå, selv om det er samme modell og størrelse.

Jeg fikk også bestilt meg et nydelig skjørt i vinrød 💃🏼 Trodde egentlig at det kunne knytes, men det viste seg at det kun er glidelås. Fortsatt veldig nydelig, og dette gleder jeg meg veldig til å bruke. Fikk også kjøpt en seamless sports-bh fra Pierre Robert. Denne har light support, så jeg kommer nok til å bruke den mest til yoga. Den røde buksen bestilte jeg etter å ha sett den på Insta. Den var ikke på salg, men jeg hadde et gavekort som gjorde at det ble litt billigere. Den var i utgangspunktet altfor lang, så jeg måtte få hjelp av mamma til å legge den opp. Denne tror jeg blir helt nydelig fremover. Kan jo brukes både til hverdag og til fest. Jeg fikk også endelig kastet meg på trenden med dyreprint, og bestilt en singlet med leopardmønster. Jeg lette faktisk i ganske mange butikker og nettbutikker før jeg til slutt fant en på Bubbleroom. Tror det er første gang jeg bestiller derfra, men jeg ble veldig fornøyd.

Til slutt fikk jeg bestilt en skjorte fra Na-kd med fine knapper nedover hele. Den ligner veldig på den røde skjorten fra Second Female som jeg elsker, bare en del billigere. Denne kan brukes både på jobb, skolen og til fest.

Ha en fin kveld videre!

  • New in

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Ahh så mange fine plagg! 💛😍
nouw.com/arielc
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊
nouw.com/annedahl
theresebraathen
theresebraathen,
Så mye fint du har kjøpt deg da! 😁 Liker veldig godt stilen din
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Tusen takk 😊 Så koselig å høre 😊
nouw.com/annedahl