Loen skylift

Før vi dro hjem fra Ålesund stoppet vi i Loen for en overnatting. Vi bodde på Hotel Alexandra som virkelig kan anbefales hvis dere skal til Loen. Rommene var fine, det er basseng både ute og inne og kort avstand til Loen Skylift. Vi lå litt ved bassenget før vi spiste lunsj i morgenkåpene. For en luksus! Etter det skiftet vi og gikk bort til Loen Skylift.

Loen skylift tar deg fra fjord til fjell opp til Hoven som ligger 1011 meter over havet. Turen opp tar bare noen minutter, og det var en morsom opplevelse. Man kan også ta Via ferrata, men vi valgte gondolbanen siden vi bare hadde en dag i Loen og ikke ville bruke 4 timer på å klatre opp. I tillegg var det 30 grader, så det fristet ikke så veldig. Utsikten på toppen er helt fantastisk og vi var utrolig heldige med været. Vi startet med å ta noen bilder helt på toppen før jeg spottet uteserveringen. Vi satte oss ned og koste oss med en Aperol Spritz. Etter å ha sittet en stund gikk vi litt rundt før vi egentlig hadde tenkt til å ta turen ned igjen før middag.

På toppen er det en restaurant, men på grunn av corona er det begrenset kapasitet. Vi hadde helt glemt av at man kanskje burde bestille bord, så da vi ringte samme dag var det helt fullbooket. Like før vi hadde tenkt til å dra ned igjen tenkte vi at det ikke skadet å høre om de hadde fått noen avbestillinger. Det angret vi ikke på, for vi fikk plass og koste oss med den fineste utsikten. Både maten og drinkene var forresten veldig gode.

Ha en kjempefin fredag kveld ❤️

Liker

Kommentarer

AnetteT
AnetteT,
Så fint! 😊
nouw.com/anettet
Annedahl
Annedahl,
Ja, det var helt nydelig der oppe 😍
nouw.com/annedahl