Long time no see

Nå har det gått over en måned siden sist jeg oppdaterte her inne, og det føles egentlig veldig godt å titte innom igjen. Selv om jeg ikke har lagt ut noen nye innlegg, har jeg tenkt på bloggen nesten daglig. Bloggen har naturligvis falt langt nedover på topplisten, noe som selvfølgelig har vært frustrerende. Så hvorfor har jeg vært borte så lenge?

Hovedgrunnen er egentlig at tiden ikke strekker til. Livet som masterstudent ble en god del tøffere enn forventet, og arbeidsmengden har vært en hel del større enn på bachelor. Vi har i tillegg gruppeprosjekter(innleveringer og presentasjoner) og det krever en del planlegging siden man har forskjellige timeplaner. De siste ukene har det vært lange dager på skolen, og jeg har nesten bare spist middag og dusjet før jeg har gått til sengs. Sammen med deltidsjobb en gang i uken, har jeg derfor ikke hatt mye til overs.

Slik livet har vært siden sist..

Jeg trodde ikke at det var så mange utenfor familien og vennekretsen som leste bloggen min fast, så jeg tenkte at det ikke var noe vits å legge ut blogginnlegg om hvorfor det ble så stille her inne. Det var helt frem til jeg fikk en kommentar fra søte @mariereierth som syntes det var lenge siden sist oppdatering. Denne kommentaren fikk meg til å smile, og jeg kjente virkelig på at jeg egentlig savner å blogge.

Derfor har jeg bestemt meg for å prøve å blogge litt igjen fremover, i stedet for å slutte helt. Jeg har jo veldig lyst til å fortsette, selv om tiden fremover ikke er den mest ideelle å gjenoppta bloggingen. Det er ikke mange ukene til første eksamen, og etter det kommer de på løpende bånd. Derfor tenker jeg at bloggen kommer til å bli oppdatert når jeg føler at jeg har noe å dele og når jeg har tid. Om det blir én gang i uken, eller oftere får tiden vise. Jeg håper hvertfall at dere har lyst til å følge meg igjen!

Ha en kjempefin fredag kveld ♥

Liker

Kommentarer

mariereierth
mariereierth,
<3 God helg søte deg! Kjenner meg veldig igjen på det at tiden ikke alltid strekker til..
nouw.com/mariereierth
Annedahl
Annedahl,
God helg til deg også 😊 Godt å høre at vi er flere! Selv om man ikke merker så mye til det på bloggen din <3
nouw.com/annedahl