Lunch at Sesto

Hei dere

Onsdag og halvveis til helg. Jeg merker at det skal bli veldig deilig når denne uken er ferdig. Selv om det bare er tredje uke av semesteret, har jeg både presentasjon og innlevering på 10-15 sider denne uken. Krysser fingrene for at begge deler går bra.

På lørdag møtte jeg en av mine beste venninner for å spise lunsj. Vi prøvde ut Sesto etter tips fra @mariasagvik. En veldig stilig restaurant som ligger i 6. etasje på Steen og Strøm. Vi spiste begge en deilig pastarett med fløte, parmaskinke og sopp. I tillegg hadde vi nesten hele restauranten for oss selv, så da fikk vi knipset noen bilder også. Synes det er så ukomfortabelt å ta bilder hvis det er masse folk rundt. Anbefaler virkelig å ta turen hvis du har lyst på italiensk mat. Prisene var også veldig greie synes jeg.

På veien ned igjen passerte vi denne nydelige lilla veggen, så da fikk vi knipset litt flere bilder. Jeg elsker forresten kombinasjonen av skjørt og en litt god genser nå som høsten er her, og man ikke vet hva man skal ha på seg. Litt varmt med ullgenser i solen, men i skyggen var det helt perfekt!

Har dere vært på Sesto før?

Liker

Kommentarer

mariasagvik
mariasagvik,
Så fine bilder😊 Den restauranten er så fin og pastaretten såå god🙏🏼 Lykke til med både presentasjon og innlevering😃❤️
nouw.com/mariasagvik
Annedahl
Annedahl,
Ja, maten var utrolig god! Tusen takk, det gikk heldigvis ganske så bra 😊
nouw.com/annedahl