Måneden som gikk: April

Akkurat nå burde jeg egentlig lese til eksamen, men det var så lenge siden jeg har oppdatert bloggen, så jeg tenkte å gjøre det først. I morgen har jeg 24-timers hjemmeeksamen i "Applied business ethics", og siden det er hjemmeeksamen er det litt vanskelig å vite hvordan jeg skal forberede meg. Tenker å legge inn alle definisjonene i et dokument med kilder, slik at jeg bare kan plukke det jeg trenger i morgen med riktig referanse. I tillegg tenker jeg å lese gjennom arbeidskravene vi har hatt.

Uansett, i dag er det 1. mai og derfor er det tid for å oppsummere måneden som gikk. April har gått veldig fort, og jeg kan ikke tro at vi allerede er i mai! April har vært en veldig hyggelig måned, så her er en liten recap: 

Månedens høydepunkt:

Til tross for at det nærmer seg eksamen har jeg fått gjort veldig mye koselig i april. Jeg fylte 23 år den 04.april og feiret på jobben dagen før, en rolig feiring på selve dagen med sushi og vin, og familiefeiring på lørdag med tapas og kaker. I tillegg har vi hatt dobbeldate med et vennepar med taco og spill. Ellers har jeg endelig fått sett venner som ikke bor i Oslo, som jeg kun ser i ferier.

Månedens antrekk:

Jeg fikk kun postet ett antrekk i måneden som var, hvor jeg fikk brukt den nye perlespennen jeg kjøpte i mars. Skal prøve å publisere flere antrekk i tiden som kommer.

Månedens innkjøp:

Selv om jeg har kjøpt en del i april innser jeg nå at jeg ikke har noen bilder av det jeg har kjøpt. Jeg får heller vise dere i blant annet antrekksinnlegg.

Månedens serie:

Et av månedens høydepunkt er at den siste sesongen av Game of Thrones endelig startet! Har hatt to dager hvor jeg har dratt på jobb etter 4-5 timer med søvn, men hva gjør man ikke får å slippe spoilere. Haha

Månedens sang:

Jeg elsker "Rosa himmel" som ble spilt i serien "Quicksand - Störst av alt", som i tillegg er en veldig bra serie som jeg faktisk har sett to ganger nå. Måtte få kjæresten til å se den også.

Månedens podcast:

Jeg har fått hekta på podcast, og en av favorittene mine er "Annette og Emil". Har flere ganger begynt å le, noe som er litt flaut når man sitter på bussen eller er på treningssenteret. Anbefales hvis dere ikke har hørt den ennå.

Ha en kjempefin 1.mai!

Liker

Kommentarer