Måneden som gikk: Januar

Favorittsang:

Denne måneden har jeg hørt en del på "Dancing with a stranger" og "Fire on fire" av Sam Smith. Jeg elsker virkelig sangene hans.

Favorittserie:

You! Denne serien slukte jeg og kjæresten på veldig kort tid, og den var så spennende. Jeg har skrevet litt om den på bloggen allerede, og anbefaler alle å se den. Synd at det er så lenge til neste episode.

Favorittminne:

Hemsedal! Andre helgen i januar var jeg med klassen på hyttetur til Hemsedal. Jeg hadde egentlig ganske lave forventninger til afterski, men Stavkroa leverte virkelig og jeg hadde det kjempegøy!

Innkjøp:

Jeg har egentlig ikke kjøpt så mye denne måneden, men jeg elsker den nye luen min fra FWSS som jeg viste tidligere. Veldig greit å ha nå som det er så kaldt.

Nedtur:

Jeg kommer faktisk ikke på noe annet enn at jeg er superlei av snø nå! Det kan godt fortsette å ligge på bakken, siden jeg ikke har fått tatt en eneste skitur i år, men jeg orker ikke at det skal snø enda mer.

Opptur:

Jeg tror faktisk månedens opptur var at jeg gikk opp to karakterer da jeg tok opp eksamen i Mikroøkonomi. Mikroøkonomi har aldri vært min sterkeste side, og uken før eksamen fikk jeg kjempevondt i den høye skulderen og fikk ikke øvd så mye som jeg ville.

Antrekk:

Denne måneden jeg dessverre ikke postet et eneste antrekk. Januar er en umulig måned å blogge, og med det snøkaoset vi har hatt i Oslo den siste uken har det ikke akkurat blitt enklere. Håper på å få tatt noen fine antrekksbilder i løpet av februar.

Håper dere hadde en fin januarmåned, og ønsker dere en enda finere februar!

Liker

Kommentarer