Måneden som gikk: Mars

1 april! Tenk at vi allerede er ferdig med mars og den første offisielle vårmåneden. Klokken er stilt én time frem, snøen begynner å smelte, solen varmer og dagene er lysere. I tillegg er det bare tre små dager igjen til bursdagen min! Jeg elsker virkelig tiden vi har foran oss nå, hvis man ser bort i fra at det nærmer seg eksamen. I morgen er det faktisk bare én måned igjen til første eksamen, så jeg har nok å gjøre fremover. Jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere bloggen, men jeg er litt usikker på hvor ofte det blir. Tenker å dele et innlegg snart om hva jeg ser frem til i april, men først vil jeg oppsummere måneden som gikk.

Månedens høydepunkt:

Et av månedens høydepunkt må være at jeg fikk være ukens blogger her på Nouw i starten av måneden. Fikk utrolig mange hyggelige kommentarer den uken, nye følgere, og hadde masse motivasjon. Dessverre har jeg hatt så mye å gjøre etter det, at jeg ikke har fått oppdatert så mye som jeg har ønsket. Ellers har jeg vært flink til å prioritere tid til å være sosial de siste ukene, med middag, lunsj, bursdager, reunion med gjengen fra bachelor, fest med jobben, minigolf og kinobesøk.

Månedens film:

Tror faktisk at månedens film må være Dumbo. Jeg og kjæresten så den på fredag på Odeon, og vi likte den veldig godt. Det er ikke så lett å finne filmer som vi begge har lyst til å se på kino, men vi liker begge disneyfilmer, så da ble det Dumbo.

Månedens antrekk:

Denne måneden har jeg bare fått postet et antrekk, som var ganske basic. Gleder meg veldig til at det blir litt varmere nå, så man kan bruke noe annet enn varme gensere og kåpe.

Månedens serie:

Jeg og kjæresten ser fortsatt på Game of Thrones for andre gang, for å lade opp til den siste sesongen. Nå er det bare to uker igjen til det starter! I tillegg har jeg sett litt på "Dirty John" på Netflix, som er ganske spennende.

Månedens innkjøp:

Denne måneden har jeg shoppet en del, blant annet denne nydelige sommervesken.

Månedens opptur:

At jeg fant partner til masteroppgaven. Det ble mye stress rundt dette uten at jeg ønsker å gå mer inn på det, men jeg fant heldigvis en partner til masteroppgaven. I tillegg er jeg glad for at vi fikk bestilt årets sommerferie til Italia.

Månedens sang:

Den siste måneden har jeg hørt mye på en spilleliste på Spotify med akustiske versjoner av sanger jeg liker godt fra før.

Ønsker dere en kjempefin mandag videre!

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Høres ut som en kjempe fin måned! ☺️
nouw.com/theresebraathen
Annedahl
Annedahl,
Ja, håper det blir en fin måned! 😊
nouw.com/annedahl