Milano

Hei

Tenkte jeg skulle dele de siste bildene fra Milano med dere, før jeg beveger meg til neste sted. Vi var i Milano i tre netter, og vi var litt uheldige og traff hetebølgen som var i Europa. Var nærmere 40 grader hver dag, og det er ikke en ønskedrøm når man er på storbyferie. Selv om det var varmt fikk vi sett veldig mye, og Milano er definitivt en by jeg har lyst til å dra tilbake til. Så mye fint å se, bra shopping og god mat og drikke.

Duomo di Milano er et must see når man er i Milano, og katedralen er utrolig fin. Vi betalte kun for inngang (3 euro per person) og køen var ikke lang siden vi dro ganske tidlig på dagen. Det er også mulig å gå opp på taket, men det fristet ikke så veldig i varmen og køen var også lenger.

Husk å dekke til knær og skuldre hvis dere skal inn i kirken. Kjolen min var egentlig hakket for kort, men jeg slapp inn allikevel *kremt*. Ikke så lett å kle seg i den varmen.

Anbefaler absolutt å ta en tur inn i katedralen.

Rett ved katedralen finner du "Galleria Vittorio Emanuele II" som virkelig er verdt et besøk. Dette er det eldste kjøpesenteret i Italia og her finner du stort sett dyrere butikker som Prada, Louis Vuitton, osv. Uansett verdt å ta turen for det er virkelig nydelig der!

Vi tok også en rask tur til "Castello Sforzesco" hvor vi kun gikk litt rundt. Dette var den varmeste dagen, og vi hadde en del vi ville rekke.

Gikk også forbi "La Scala" som er operahuset i Milano.

Jeg spiste utrolig mye pizza denne turen, og en av favorittene er Quattro formaggi.

Kjæresten min er stor fan av AC Milan og vi måtte selvfølgelig ta en tur til San Siro Stadion. De rigget til en konsert så vi droppet tour , men Endre fikk kjøpt seg fotballdrakt.

Deretter dro vi videre til Casa Milan som er et museum hvor du kan se pokalene til AC Milan, se videosnutter fra kamper og lese mer om historien til AC Milan. Smilet til Endre gikk nesten rundt da vi var der.

Et siste bilde fra Duomo di Milano. Fantastisk vakker på kvelden!

Har dere vært i Milano før?

Liker

Kommentarer