Mine 13 beste pakketips

Hei ♥

I morgen er det klart for avreise til Kreta, og jeg har så vidt startet på pakkingen. Det er nemlig noe av det kjedeligste jeg vet, så jeg pleier å utsette det så lenge som mulig. Når jeg først starter å pakke, pleier det som regel å gå ganske effektivt. Jeg har en del pakketips som jeg pleier å følge, så jeg tenkte å dele de med dere i dag.

1. Pakkeliste. Når jeg er ute og reiser pleier jeg alltid å skrive en liste over alt jeg skal ha med meg. Veldig smart så man slipper å glemme igjen noe hjemme.

2. Rull klærne. Et godt tips er å rulle klærne i stedet for å brette de sammen. På denne måten får man god oversikt over alt man skal ha med seg, klærne blir mindre krøllete og man sparer litt plass.

3. Planlegg antrekk på forhånd. Dette er kanskje det vanskeligste tipset, men det er veldig smart hvis du setter av tid til det. Ta også bilder av antrekket så du husker hva du planla. Dette er et supert tips for de som pleier å pakke for mye.

4. Pakk plagg som kan brukes i flere antrekk. Da trenger du færre klesplagg. Veldig greit å gå for basics.

5. Ha alt av verdisaker i håndbagasjen. Da har du mer kontroll over tingene dine, og risikerer ikke å miste de hvis kofferten skulle bli borte.

6. Alltid ha et ekstra skift i håndbagasjen. Det er alltid kjedelig hvis kofferten ikke kommer eller man må vente på den noen dager. Derfor har jeg begynt å alltid ha et ekstra skift i håndbagasjen. Hvis du skal på badeferie kan det være lurt å ha en bikini i håndbagasjen, da det ikke alltid er så enkelt å finne badetøy som passer eller som er fint i utlandet. I kollasjen under ser du en smart måte å pakke antrekket man skal ha i håndbagasjen. Hvis man velger en mykere shorts, kan man fint få med den også i rullen. Når du kommer til bilde tre, ruller du bare t-skjorten, før du bretter sokkene rundt.

7. Utnytt plassen. Stapp sokker, undertøy og badetøy i hatter, vesker og sko for å utnytte plassen og holde på formen. På bildene under har jeg fylt strandhatten min med klær, og til slutt plasserte jeg hatten riktig vei i kofferten og fylte opp rundt.

8. Reisestørrelser! Et av mine beste tips for å spare vekt er reisestørrelser. Det er kanskje ikke så veldig lønnsomt å kjøpe små størrelser i stedet for store, men jeg synes selv at det er verdt det med tanke på hvor mye toalettsaker veier. Jeg har derfor hamstret alt jeg trenger til hud, kropp og hår i små fine størrelser. Veldig greit å kjøpe hvis man kun skal ha håndbagasje også, da man ikke kan ha noe flytende over 100 ml. Man kan også kjøpe små beholdere som du kan fylle med favorittproduktene dine. Jeg har noen sånne selv, men jeg må innrømme at jeg glemte helt av de før jeg kjøpte inn.

Hvor kjøpte jeg reisestørrelsene?

Vita: Ansiktsmasken fra Korres, sminkefjerneren fra Garnier, serviettene og intimsåpen.

Blivakker.no: Shampoo, balsam og tørrshampoo

Flyplassen: Rens fra Ole Henriksen, spraydeodorant og dusjskum fra Rituals og fuktighetskrem fra Clinique

Frisørsalong: Moroccanoil

The body shop: Body butter

9. Husk å sjekke hvor mange kilo som er tillatt hos flyselskapet du skal reise med. Overvekt er utrolig dyrt, så det kan være lurt å sjekke hvor mye bagasje du har lov til å ha med deg før du reiser. Jeg pleier i tillegg å veie kofferten før jeg reiser, slik at jeg evt. kan ta ut noe og så jeg vet hvor mye jeg kan fylle opp med hvis jeg skal shoppe.

10. Samle alt av viktige dokumenter på et sted. Jeg bruker denne søte mappen til å oppbevare alt fra pass, flybilletter og hotellbekreftelse. Veldig greit å ha alt på et sted, så man slipper å lete.

11. Legg alt flytende i poser. Det er utrolig kjipt å åpne kofferten for å oppdage at solkremen har eksplodert utover alle klærne dine. Derfor legger jeg alltid alt som er flytende i én eller flere poser. Jeg har også sett at man kan skru av korken og legge plastfolie mellom før man skrur igjen korken, men dette har jeg aldri prøvd.

12. Legg sko i egne poser. Veldig greit så man slipper at skosålene skitner til klærne.

13. Legg alt av ladere og ledninger i en liten toalettmappe eller lignende. Da slipper du at alt flyter rundt i bagasjen.

Håper dere likte tipsene mine ♥

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Mange gode og nyttige tips jeg absolutt skal dra nytte av når jeg reiser👍🏻 Ønsker deg god tur til Kreta🌸
nouw.com/frulea
Annedahl
Annedahl,
Koselig å høre at du likte tipsene 😊 Tusen takk 😊
nouw.com/annedahl